❯ Krystaly  ❯  Surové kameny  ❯ 


Hemimorfit surový

kód: KS146

skladem: 0

1 7011 890

Akce - 10%


 

 

velikost / váha
100x59x34mm / 296g
očista kamenů
pod proudem vlažné vody
nabíjení kamenů
položte jej na 24 hodin doprostřed zeleně 
čakra
4. čakra, 5. čakra






Hemimorfit: je velice ochranný kámen, chrání zejména před špatnými myšlenkami a manipulací. Ve starověku se údajně používal jako protijed. V duchovní oblasti usnadňuje stoupání vibrací fyzického těla i jemnohmotných těl a komunikaci s nejvyššími duchovními rovinami a dimenzemi.

Podporuje samostatný vývoj tím nejrychlejším způsobem. Vyžaduje osobní zodpovědnost, spojuje vás s vašim vyšším já, povzbuzuje, abyste přijali odpovědnost za svoje štěstí i ne-moc, a učí, že svou realitu tvoříte prostřednictvím svých myšlenek a postojů. Upozorňuje na vnější vlivy, které nejsou v souladu s plánem vaší duše, a pomáhá se jich zbavit.

V rovině psychické tento kámen ukazuje, jak rozvíjet vnitřní sílu a projevit nejvyšší potenciál, ale zároveň si udržet vědomí, že jste součástí lidstva. Vštěpuje smysl pro společenskou odpovědnost, pomáhá udržet získanou energii a zavázat se k činům, jejichž konce můžete dohlédnout.

V rovině emoční hemimorfit mírně ulevuje pocitu úzkosti. Pokud si neustále kladete příliš vysoké cíle, kterých nemůžete dosáhnout, děláte si přílišné naděje, pomůže vám tento kámen stanovit si realistické cíle a dosáhnout jich bez citového upnutí na výsledek. Tento optimistický kámen vám pomáhá vidět a přehodnotit nepříjemné a hluboce zakořeněné stránky vaší povahy, abyste v citové komunikaci dokázali být zcela otevření a čestní. Po stránce fyzické vám hemimorfit pomáhá dosáhnout celkového zdraví ve všech rovinách.

Harmonizační účinky: podporuje snižování hmotnosti, ulevuje od bolesti, podporuje srdce, buněčnou paměť a buněčnou stavbu. Pomáhá při léčbě genitálních oparů, krevního oběhu či chorob krve, bradavic a vředů, při hormonální nerovnováze, spáleninách a syndromu neklidných nohou.


přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: