❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Achát v Jaspisu přívěsek

kód: P902

skladem: 0

594660

Akce - 10%


Přívěsek  Thunderegg - Hromového vejce

(achát v jaspisu)

 
velikost / váha
59x38x7mm / 26,6g
materiál
thunderegg / stříbro 925
očista kamenů
přes noc v misce s vodou a křišťálem, pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci libovolně dlouho
čakra
1. a 3. čakra
astrologické znamení
všechna znamení
léčebné využití upevňuje přirozenou odolnost organismu, působí na cévy, vyrážky, kožní problémy a infekce, zlepšuje ukládaní vitamínů B, odstraňuje ledvinové kameny a ztvrdlé tkáně
duchovní rovina uzemňuje, uklidňuje, šamanské cesty, vybavování snů, ochraňuje, spojuje s přírodou, minulé životy, vyvažuje jin a jang, zlepšuje komunikaci

 

Jaspis obecně: směs chalcedonu a křemene, vyskytující se v mnoha barvách, byl odjakživa považován za "matku všech kamenů", protože neustále vyzařuje energii. Nabízejí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku. Při léčbě sjednocuje všechny aspekty života. Jaspis připomíná lidem, aby si vzájemně pomáhali. Srovnává čakry a lze je použít k jejich správnému nastavení a vylazení. Každá barva jaspisu přísluší dané čakře. Tento kámen pomáhá při šamanských cestách a vybavování snů. Zajišťuje ochranu a uzemňuje energie těla. Pohlcuje negativní energii a současně pročišťuje a uvádí do rovnováhy čakry a auru. Udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang a současně zajišťuje rovnováhu duševní, citové a tělesné roviny s éterickou říší. Odstraňuje z prostředí elektromagnetické i jiné znečištění včetně radiace. Usnadňuje jasné myšlení, organizaci a dokončování projektů tím, že s vámi spolupracuje na tom, abyste se na ně zaměřili prostřednictvím svým otevřených energetických center.  Přináší svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů a podněcuje čestné chování k sobě samému. Povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy. Přináší pomoc během dlouhodobých nemocí nebo hospitalizace a dodává tělu energii. Je třeba jej používat dlouhodobě neboť funguje pomalu.

 Achát: slouží jako uzemňovací kámen, který nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu. Pomáhá soustředění a stabilizaci tělesné energie. Achát dokáže uvést do souladu prvky Jin a Jang představující pozitivní a negativní síly udržující celý vesmír na pevném místě. Jako kámen schopný konejšit a uklidňovat funguje achát sice pomalu, ale zato sposkytuje velkou sílu. Jeho mnohonásobné vrstvy dokáží vynést na světlo dosud ukryté informace.

 V duševní rovině: citlivě napomáhá k tomu, aby jeho majitel přijímal sama sebe. Pomáhá sebepoznání a odhalování dosud skrytých okolností a obrací pozornost svého nositele k nerovnováze narušijící jeho pohodu. Vylepšuje duševní život jednotlivce, neboť posiluje schopnost soustředění a analýzy směřující k přijímání praktických rozhodnutí. Láska achátu k pravdě dodává člověku odvahu, aby byl sám k sobě upřímný. Achát tvořený průzračnými krystaly dokáže vyvolávat vzpomínky. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

 V citové rovině: pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost, kterou někdy nosíme v srdci. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a dodává odvahu k jejímu novému hledání. Je užitečný při citových zklamáních. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, neboť odstraňuje vnitřní napětí.

 V duchovní rovině: rozšiřuje vědomí a otevírá spojnice směřující ke kolektivní moudrosti a poznání jednoty všehomíra. Povzbuzuje k tichému rozjímání a zužitkování životních zkušeností vedoucích k duchovnímu růstu a vnitřní stabilitě.

 Léčebné využití: stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Jeho očistná síla působí mocně na tělesné i citové úrovni. Položený na srdcí, dokáže léčit citovou nevyrovnanost bránící přijímat lásku. Léčí oči, žaludek, pokožku a dělohu. Posiluje trávení a vylučování. Posiluje imunitní systém a čistí lymfatický systém. Posiluje a regeneruje všechny orgány tvořené několika vrstvami tkáně.


podobné produkty: