❯ Krystaly  ❯  Náhrdelníky  ❯ 


Rubín ve fuchsitu náhrdelník

kód: NHR330

skladem: 0

1 8902 100

Akce - 10%


Náhrdelník z rubínu ve fuchsitu


obvod / váha
45-49cm  / 51g
materiál
rubín ve fuchsitu / stříbro 925
velikost kamenů
6-10mm
očista kamenů
pod proudem vody
nabíjení kamenů
na měsíčním světle nebo na křišťálu
čakra
astrologické znamení
léčebné využití
působí protizánětlivě, zmírňuje bolesti, posiluje odolnost pokožky a celého organismu, chrání a posiluje srdce, odvádí z těla, krve a lymfatickým tekutin jedovaté látky
duchovní rovina
pomáhá člověku lépe hospodařit se svou energií a vymezovat své hranice, poskytuje klid, prozíravost a přehled, pomáhá sebejistějšímu vystupování při nervozitě a ostýchavosti

Rubín: je vynikající kámen pro vše, co souvisí s energií.  Vnáší do života rázný přístup. Dodává energii a rovnováhu, jejíž příliv může mít na citlivější osoby až příliš silný účinek. Rubíny se nazývají slzami Buddhy. V Barmě se vyprávějí legendy, že všechny rubíny světa pocházejí z vajíčka, které snesl drak Naga. Hvězdicový rubín obsahuje tři užitečné anděly nebo duchy. Podněcuje vášnivou touhu žít, která ale nikdy nenabírá sebezničující podobu. Zlepšuje motivaci a dokáže nasměřovat k realistickým cílům. Rubín podněcuje činnost srdeční čakry, uvádí srdce do rovnováhy. Vybízí nás abychom se "vydali za štěstím". Krystal představuje dokonalý štít proti mentálním útokům a vysávání srdeční energie. Vyvolává pozitivně laděné sny a průzračné vizuální představy. Povzbuzuje činnost šišinky. Je jedním z kamenů hojnosti a pomáhá udržet si bohatství a nadšení.

Na duševní úrovni rubín zastavuje zlost a negativní energie, aby je mohl proměnit v pravý opak. Současně vám odstraňuje z cesty vše negativní. Tento kámen vám pomůže stát se dynamickým vůdcem. Navozuje stav mysli prodchnutý odvahou. Napomáhá mysli, aby se ostřila pod vlivem nejvyšího vědomí a nejvyšší možné koncentrace. Díky ochrannému účinku tohoto kamene si během hádek a názorových střetů dokážete počínat tvrději.

V citovém životě se rubín projevuje jako dynamický kámen. Podněcuje touhy a zažíhá v nitru nadšení. Rubín je krystal, jenž podporuje potřebu stýkat se s lidmi a vyvolává sexuálni aktivitu.  Pokud jde o tělo, napomáhá překonávat vyčerpání a letargii. Zosobňuje sílu a energii. Na druhou stranu ale tlumí hyperaktivitu.

Fuchsit: dokáže předávat znalosti vysoké praktické ceny, mimo jiné informace o využití rostlin pro léčbu a holistickém léčení. Svému majiteli poradí, jak využívat holistické postupy a jak využívat služeb vyššího průvodce v záležitostech týkajících se zdraví a pohody. Pomůže vám porozumět vztahům s ostatními lidmi.

V duchovní rovině se fuchsit dotýká problému závislosti přetrvávající z minulých životů až do současnosti. Potlačuje sklony k mučednictví. Výborně poslouží lidem, kteří přijali roli zachránce či spasitele, aby se obratem nestali obětí. Fuchsit ukazuje, jak posloužit druhým, aniž by to znamenalo upadnout do mocenských půtek nebo falešné pokory. Ukazuje, jak vykonat to, co je správné a nezbytné k duševnímu růstu ostatních. Současně napoví, jak zachovat klid v okamžicích, kdy naši blízcí musejí zvládat své vlastní lekce. Krystal v sobě spojuje nepodmíněnou lásku s racionálním postojem, kdy dokážeme říct: "Už víckrát ne." Fuchsit nabídne vaší duši stejně jako duši druhého možnost, aby se vydala po své vlastní, jedinečné cestě.


podobné produkty: