❯ Krystaly  ❯  Náhrdelníky  ❯ 


Šungit náhrdelník

kód: NHR383

skladem: 0

1 3501 500

Akce - 10%


Náhrdelník ze šungitu
se stříbrným zapínáním

obvod / váha
43-47cm / 33,7g
materiál
šungit / stříbro 925
velikost kamenů
8mm
původ
Rusko
očista kamenů
pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci
čakra
astrologické znamení
všechna znamení
léčebné využití působí příznivě na buněčný metabolismus, neurotransmitery, imunitní, trávicí a vylučovací ústrojí, zvyšuje produkci enzymů a přináší úlevu od bolesti. Působí rovněž jako látka odbourávající jedy, antioxidant, prostředek proti bakteriím, zánětům a jako antihistaminikum. 
duchovní rovina silná ochrana, pomáhá uchovávat moudrost z minulosti, aplikovat ji na současnost, a vytvářet tak budoucnost. Mění stres ve využitelnou energii, která Vám dodá sílu.
 

Šungit: kámen s výrazně zemským a antigeopatogenním charakterem. Šungit se nachází jen v Karélii v severním Rusku. Jsou mu nejméně 2 miliardy let, což znamená, že vznikl dříve než první živé organismy. Jiné minerály založené na uhlíku se běžně rodily z rozkládající se organické hmoty - např. z pozůstatků pravěkých lesů. Šungit tedy mohl sehrát svou roli při vzniku života na Zemi. Někteří soudí, že kdysi narazil do Země obrovský meteorit a vytvořil kráter, v němž se nyní rozlévá Oněžské jezero. Podle jedné teorie zde pak plavali v jakési ,,polévce" drobné mikroorganismy a na dně se posléze zrodila ložiska šungitu. Přesto je jisté, že ačkoliv je jezero silně znečištěné, vodu, která z něho vytéká, dno tvořené šungitem čistí a tato voda se již po staletí využívá v léčivých lázních.

Šungit obsahuje doslova všechny minerály z periodické soustavy. Má fenomenální ochrannou sílu, vycházející z jeho jedinečného složení. Je to vzácný uhlíkatý minerál, jehož strukutra je vytvořena drobnými kuličkami a válečky. Každý drobný dutý váleček se skládá z 20-500 atomů uhlíku. Tato látka nachází využití v nanotechnologii neboť je vynikajícím geotermálním a elektromagnetickým vodičem, který dokáže současně stínit emise elektromagnetických frekvencí. Skupina anglických vědců dostala v roce 1996 Nobelovu cenu za objev plného potenciálu tohoto minerálu, který dále zkoumají vědci na celém světě. Noste šungit u sebe nebo jej položte ke zdroji elektromagnetických vln, jako jsou např. počítače, mobilní telefony, atd. Tento kámen dokáže eliminovat jejich škodlivý dopad na citlivé energetické systémy člověka.

V psychické rovině odstraňuje mentální a emocionální smog. Současně pomáhá uchovávat moudrost z minulosti, aplikovat ji na současnost, a vytvářet tak budoucnost.

Na hmotné úrovni šungit mění vodu v biologicky aktivní substanci podporující život. Současně z ní odstraňuje škodlivé mikroorganismy a znečišťující látky. Výzkum ukázal, že šungit pohlcuje vše, co škodí zdraví, ať už jde o pesticidy, volné radikály, bakterie apod. Kromě toho dokáže zneškodnit elektromagnetické pole, mikrovlny a další vibrační emise. Zesiluje pocit tělesného blaha a fungování imunitního systému. Obnovuje emocionální rovnováhu. Mění stres ve využitelnou energii, která Vám dodá sílu. Šungitem upravená voda se tradičně pije 2x-3x denně, čímž lze eliminovat volné radikály a škodliviny. Působí rovněž proti bakteriím a virům. Funguje jako prevence a dokáže potlačovat příznaky nachlazení a dalších onemocnění. Malý jehlan ze šungitu u postele působí proti nespavosti a bolestem hlavy. Odstraňuje rovněž fiziologické důsledky stresu.

Harmonizační účinky: podle individuálních svědectví i vědeckého výzkumu se zdá, že šungit působí příznivě na buněčný metabolismus, neurotransmitery, imunitní, trávicí a vylučovací ústrojí, zvyšuje produkci enzymů a přináší úlevu od bolesti. Působí rovněž jako látka odbourávající jedy, antioxidant, prostředek proti bakteriím, zánětům a jako antihistaminikum. Voda upravená šungitem léčí bolest krku, popáleniny, kardiovaskulární choroby, poruchy krve, alergie, astma, zažívací potíže, cukrovku, artritidu a osteoartritidu, nemoci ledvin, jater a slinivky břišní, poruchy funkce močového měchýře, nedostatek imunity, impotenci a syndrom chronické únavy.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.

podobné produkty: