❯ Krystaly  ❯  Náhrdelníky  ❯ 


AAA Welo opál náhrdelník

kód: NHR387

skladem: 0

3 1953 550

Akce - 10%


Náhrdelník z AAA etiopského welo opálu

obvod / váha
47-50cm / 9,7g
materiál
welo opál / stříbro 925
velikost kamenů
2x3-3x5mm
očista kamenů
na křišťálu
nabíjení kamenů
nabíjíme v noci za měsíčního světla
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky
Parkinsonova nemoc, infekce, horečky, čistí krev a ledviny, reguluje hladinu inzulinu, pomáhá při porodu, oči, chudokrevnost, záněty tlustého střeva a krku, anorexie, proudění lymfy
duchovní rovina
posilňuje mystické a jasnovidné schopnosti, minulé životy, astrální projekce, meditace, šamanské cesty, napomáhá k objevení skutečného já, ochraňuje
 

Opál obecně: jméno opálu pochází ze sanskrtu, ze slova "upala", což znamená "vzácný kámen". Opál je amorfní minerál, t. j. netvoří krystaly, ale spíš podlouhlé struktury (jako stalaktity). Opál zesilňuje osobnostní rysy člověka, který ho nosí. Poskytuje inspiraci a představivost, podporuje spontánnost a umělecké sklony. Pomáhá nám s nadhledem a netradičně řešit těžké situace. Postará se, aby tomu, kdo ho nosí, se nikdy nekřivdilo. Probouzí a posilňuje v nás mystické a jasnovidné schopnosti přes naši intuici a pochopení širších souvislostí. Používá se na rozpomenutí na minulé životy. Pomáhá při astrální projekci a učení se skrze meditaci. 

Je to citlivý kámen s jemnými energiemi. Zpřístupňuje kosmické vědomí a probouzí duševní a mystické vize. Podněcuje originální a dynamické tvůrčí síly. Napomáhá k objevení a projevení skutečného já svého majitele. Opál dokáže pohlcovat i vysílat. Přijímá myšlenky a pocity z okolí, zesiluje je a vrací je k jejich zdroji. Jedná se o kosmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí. Opál působí jako ochranný kámen a pokud je správně naprogramován, učiní vás nepostřehnutelnými či neviditelnými. Lze jej použít, pokud se chcete odvážit na nebezpečné místo. Svou úlohu splní i při šamanských cestách, kde je třeba být neviditelný.

Na duševní úrovni opál zesiluje zvláštnosti charakteru a současně vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby poté mohly projít proměnou. Umožňuje správné pochopení vlastní ceny a pomůže vám porozumět svým možnostem. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Povzbuzuje umělecké sklony.

V citové oblasti života byl opál odedávna spojování s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Jedná se o kámen pokušení, jenž zesiluje city a uvolňuje zábrany. Opál vám ukáže, jaký byl váš citový stav v minulosti zejména v minulých životech a naučí vás, jak převzít odpovědnost za to, co cítíte právě nyní. Podněcuje k projevům pozitivních citů. Tvrdí se, že nošení opálu vyvolává věrnost, loajalitu a spontánní jednání. Opály lze použít k léčení zemského energetického pole, v němž odstraňují poškození a dodávají mu novou energii a stabilitu.

Harmonizační účinkyí: posiluje vůli k životu. Pomáhá na Parkinsonovu nemoc, infekce a horečky. Čistí krev a ledviny. Reguluje hladinu inzulinu, pomáhá při porodu a odstraňuje premenstruační syndrom. Jedná se o kámen blahodárně působící na oči, zejména jako elixír. Bývá indikován při chudokrevnosti, zánětu tlustého střeva, zánětu v krku, při kožích vyrážkách, zhnisání čelistí, jaterních onemocněních, při anorexii a nedostatečném proudění lymfatické tekutiny.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


podobné produkty: