❯ Krystaly  ❯  Surové kameny  ❯ 


Heulandit s chalcedonem

kód: KS315

skladem: 0

330


Heulandit s chalcedonem
 
velikost / váha
53x44x24mm / 60,7g
původ
stát Maháráštra, Indie
očista kamenů
pod proudící vodou
nabíjení kamenů
na křišťálu
čakra
astrologické znamení
léčebné využití
užitečný pro buněčnou paměť a pohyblivost, působí na dolní končetiny, krevní oběh, ledviny a játra, snižuje příznaky demence a senility, hojivě působí na oči, žlučník, kosti, slezinu, krev a oběhový systém.
duchovní rovina
navázání na dávné zalosti a zkušenosti Atlantidy a Lemurie, dovoluje nahlédnout do Akáši, usnadňuje překonávání překážek, uvolňuje negativní emoce

 

Heulandit: je mimořádně užitečný kámen, toužíte-li po dalším vývoji. Karmicky pomáhá při opětovném navázání na dávné znalosti a dovednosti z pravěkých civilizací Lemurie a Atlantidy a na vše, co si neseme z minulých životů. Usnadňuje překonávání překážek jak mezi dimenzemi, tak přímo v nich, dovoluje nahlédnout do Akáši a vrací vás do karmické minulosti, aby se uvolnily negativní emoce, aby se tak mohly zotavit z jakékoliv ztráty. Potom ukáže, jak se takové poznatky dají aplikovat na současný život.

V psychické rovině heulandit usnadňuje změnu zakořeněných návyků nebo chování, zejména těch na buněčné rovině, a nahrazuje je otevřením se novým cestám a zajímavým možnostem. V citové sféře je to užitečný kámen odstraňující žárlivost a další negativní emoce. Zmírňuje rovněž povýšenecké postoje nadřazenosti a blahosklonnosti nebo pocit, že jste lepší než jiní. Zejména zelený heulandit zbavuje kritických postojů a povýšených soudů. Pomáhá poznat, že všechny duše mají stejnou cenu, napomáhá odpuštění všude, kde je ho třeba.

Harmonizační účinky: užitečný pro buněčnou paměť a pohyblivost, pomáhá při hubnutí či růstu, působí na dolní končetiny, krevní oběh, ledviny a játra. Bílý heulandit působí na mozek a nervovou soustavu, růžový na endokrinní systém a zelený na srdce.

Chalcedon: je kámen dodávající sílu mezilidským vztahům: předává pocit bratrství a dobré vůle, zvyšuje vnitřní stabilitu skupin. Slouží jako pomocník při telepatické a duševní komunikaci, ať jde o rostliny, zvířata, vyšší duchy přírody, anděly nebo živé formy z jiných dimenzí a planet. Pohlcuje negativní energii, kterou poté rozptyluje, aby zabránil jejímu dalšímu přenášení. Chalcedon uvádí mysl, tělo, city i ducha do vzájemné harmonie. Vyvolává touhu počínat si laskavě a štědře. Zahaní z duše nepřátelství a mění melancholii v radost. Pomáhá svému majiteli, aby o sobě přestal pochybovat, a vede ho k dosažení schopností vnitřní reflexe. Pod jeho vlivem se nám otevírá okolí, a stávají se z nás bytosti překypující nadšením. Pohlcuje a rozptyluje negativní myšlenky i city a zahání špatné sny.

Harmonizační účinky: chalcedon je krystal s výborným očistným účinkem a pomáhá léčit vše špatné, včetně dosud nezhojených ran. Posiluje mateřský pud, zvyšuje tvorbu mateřského mléka a ukládání minerálních látek v těle. Současně likviduje usazeniny minerálu v cévách. Snižuje příznaky demence a senility. Zvyšuje tělesnou energii. Hojivě působí na oči, žlučník, kosti, slezinu, krev a oběhový systém.



podobné produkty: