❯ Krystaly  ❯  Surové kameny  ❯ 


Stilbit s heulanditem

kód: KS330

skladem: 0

396440

Akce - 10%


Stilbit s heulanditem
 
velikost / váha
60x58x30mm / 71g
původ
stát Maháráštra, Indie
očista kamenů
pod proudící vodou
nabíjení kamenů
na křišťálu
čakra
astrologické znamení
léčebné využití
léčí mozkové poruchy, uzdravuje zánět hrtanu a ztrátu chuti, silný detoxikační prostředek,
užitečný pro buněčnou paměť a pohyblivost, působí na dolní končetiny, krevní oběh, ledviny a játra
duchovní rovina
podněcuje intuici, je nápomocný při metafyzické práci na všech rovinách, pomáhá při duchovním putování, navázání na dávné zalosti a zkušenosti Atlantidy a Lemurie, dovoluje nahlédnout do Akáši, usnadňuje překonávání překážek.

 

Stilbit: je kámen výrazně podněcující tvůrčí schopnosti, který otevírá bránu intuici a vnáší do jakékoliv činnosti vibrace plné lásky a podpory. Dokáže být velice nápomocný při metafyzické práci na všech rovinách. Uzemňuje duchovní energii a ve fyzické rovině pomáhá proměňovat intuitivní myšlenky v činy. Stilbit napomáhá při duchovním putování, chrání vás a zajišťuje fyzický kontakt. Během cesty funguje jako průvodce a udává směr ke každému cíli. Pokud použijete jeho nejvyšší vibrace, pomůže vám dorazit až do vyšších duchovních říší a přinést si odtamtud vzpomínky svého vlastního vědomí na minulé zkušenosti. Trs krystalů lze použít pro věštění z koule.

Harmonizační účinky: Léčí mozkové poruchy a posiluje šlachy, uzdravuje zánět hrtanu a ztrátu chuti. Dokáže zvýšit pigmentaci kůže. Tradičně se pužívá jako protilátka proti jedům - jako velice silný detoxikační prostředek.

Heulandit: je mimořádně užitečný kámen, toužíte-li po dalším vývoji. Karmicky pomáhá při opětovném navázání na dávné znalosti a dovednosti z pravěkých civilizací Lemurie a Atlantidy a na vše, co si neseme z minulých životů. Usnadňuje překonávání překážek jak mezi dimenzemi, tak přímo v nich, dovoluje nahlédnout do Akáši a vrací vás do karmické minulosti, aby se uvolnily negativní emoce, aby se tak mohly zotavit z jakékoliv ztráty. Potom ukáže, jak se takové poznatky dají aplikovat na současný život.

V psychické rovině heulandit usnadňuje změnu zakořeněných návyků nebo chování, zejména těch na buněčné rovině, a nahrazuje je otevřením se novým cestám a zajímavým možnostem. V citové sféře je to užitečný kámen odstraňující žárlivost a další negativní emoce. Zmírňuje rovněž povýšenecké postoje nadřazenosti a blahosklonnosti nebo pocit, že jste lepší než jiní. Zejména zelený heulandit zbavuje kritických postojů a povýšených soudů. Pomáhá poznat, že všechny duše mají stejnou cenu, napomáhá odpuštění všude, kde je ho třeba.

Harmonizační účinky: užitečný pro buněčnou paměť a pohyblivost, pomáhá při hubnutí či růstu, působí na dolní končetiny, krevní oběh, ledviny a játra. Bílý heulandit působí na mozek a nervovou soustavu, růžový na endokrinní systém a zelený na srdce.



podobné produkty: