❯ Krystaly  ❯  Náhrdelníky  ❯ 


Karneol náhrdelník

kód: NHR435

skladem: 0

460


Náhrdelník z Karneolu
zapínání je ze silných neodymových magnetů

 
obvod / váha
46cm / 35g
velikost kamenů
6mm, 8mm
očista kamenů
pod tekoucí vodou
nabíjení kamenů
na slunečním světle
čakra
astrologické znamení
léčebné využití
povzbuzuje metabolizmus., aktivuje základní čakru, ovlivňuje ženské reprodukční orgány a zvyšuje plodnost. Jedná se o kámen, který dokáže překonat frigiditu a impotenci, léčí revmatizmus, artritidu, neuralgii a deprese. Reguluje tělní tekutiny a činnost ledvin. Urychluje léčení kostí a šlach. Pomáhá zlepšovat srážlivost krve. 
duchovní rovina
uzemňuje, ukotvuje, pomáhá překonat závislosti, při meditaci odstraňuje rušivé myšlenky, zahání apatii, ochraňuje před závistí a zlobou, zahání strach ze smrti, aktivuje základní čakru
 

Karneol: se používal v magii starého Egypta jako ochrana živých i mrtvých. Ve formě tit, symbolu matky Isis, se dával na šíji mumie, aby zajistil ochranu a znovuzrození ducha v posmrtném životě. Karneol vás uzemní a ukotví v současné realitě. Jedná se o stabilizující kámen s vysokou energií. Výborně obnovuje vitalitu, mitovaci a účinně stimuluje tvořivé schopnosti. Vhodný pro dramatické situace. Dokáže čistit jiné kameny.

Psychologicky propůjčuje karnel schopnost vyrovnat se s průběhem životního cyklu a zahání strach  ze smrti. Ve starověku se používal k ochraně mrtvých na jejich cestě do zásvětí.  Dodává odvahu, přináší pozitivní pohled na život, rozhání apatii a motivuje k úspěchu v podnikání i dalších oblastech. Karneol je užitečný při překonávání závislosti všeho druhu. Tento kámen vám pomůže získat víru v sebe sama stejně jako v to, co vnímáte kolem sebe. Pomáhá proniknout až k samým kořenům toho, co vám znepříjemňuje život, a dodává sílu k vytrvalému jednání.

Duševně karneol zlepšuje schopnost analýzy a přináší jasnější vnímání okolního světa. Při meditaci odstraňuje rušivé myšlenky a pomáhá naladit denní snění na všední realitu. Přináší ostřejší koncentraci a odhání duševní apatii. V citové oblasti je kámen mocným ochráncem před závistí, vztekem a zlobou - ať už vaší vlastní, nebo ze strany jiných lidí. Utišuje zlost a brání vzniku negativních citů, jež nahrazuje láskou k životu.

Léčebné využití: karneol je plný životní síly a vitality. Povzbuzuje metabolizmus. Aktivuje základní čakru, ovlivňuje ženské reprodukční orgány a zvyšuje plodnost. Jedná se o kámen, který dokáže překonat frigiditu a impotenci, léčí revmatizmus, artritidu, neuralgii a deprese - zejména ty, jež se vyskytují v pozdějším věku. Reguluje tělní tekutiny a činnost ledvin. Urychluje léčení kostí a šlach. Pomáhá zlepšovat srážlivost krve. Karneol přispívá k lepšímu vstřebávání vitamínů a minerálů. Zajišťuje dobré prokrvování jednotlivých orgánů a tkání.

přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: