❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Spektrolit přívěsek

kód: P442

skladem: 0

5 500


Přívěsek z labradoritu - spektrolitu
spektrolit s výjimečným zbarvením ve tvaru symbolu Aum

 
obvod / váha
56x40x8mm/ 26,5g
velikost kamenů
36x8mm, 7x6x4mm
materiál
spektrolit / stříbro 925
původ
Finsko - Ylämaa
očista kamenů
pod proudem vody
nabíjení kamenů
na měsíčním světle nebo na křišťálu
čakra
astrologické znamení
Štír, Střelec, Lev, Kozoroh, Vodnář, Ryby
léčebné využití posiluje imunitní systém, léčí poruchy očí a mozku, reguluje metabolizmus, dna, revmatizmus, ledviny, upravuje rovnováhu hormonů, zklidňuje bušení srdce a krevní oběh, snižuje krevní tlak, vyrovnává činnost všech žláz
duchovní rovina ochraňuje auru, brání úniku energie, minulé životy, multidimenzionální cestování, zvyšuje úroveň vědomí, rozvíjí intuici a duševní dary, potlačuje strach, navozuje rozjímání a introspekci, pomáhá rozpomenutí na sny, vynáší poselství z podvědomí
 

Spektrolit: je vyšší rezonancí labradoritu a ve všech říších zahaluje duši ochranným pláštěm. V duchovní rovině tento vysoce mystický kámen povyšuje vědomí a usnadňuje multidimenzionální cestování. Obsahuje hlubokou ezoterickou moudrost, bere vás do dalších životů, odstraňuje suť z předchozích zklamání či nevhodných přání a posiluje důvěru ve vesmír. Je kamenem proměny, připravuje tělo a duši na vstup do nebeských sfér. Nošený na těle zabraňuje úniku energie nebo vampyrizaci energetického pole, zejména přivtělenou entitou. Pomáhá nám nenechat se vtáhnout do života jiných lidí a necítit se zodpovědnými za to, co oni sami sobě činí. Proto je vhodný pro "misionáře", "spasitele" a "ochránce vdov a sirotků a jiných bezbranných". Učí nás rozlišovat, co je náš "náklad" a co si necháme naložit na ramena od jiných a učí nás říct "ne".  

Rozšiřuje vnitřní vidění, povzbuzuje třetí oko a odklání nechtěné energie nebo informace, aby nezapůsobily jako "uřknutí". Spektrolit rovněž odstraňuje projekce jiných lidí, včetně myšlenkových forem ulpívajících v energetickém poli, soma čakře nebo třetím oku. Podporuje dobré nápady, myšlenky a intuici, nechává dozrát dřímající potenciál a stará se o průlom blokád, strnulosti a jednostrannosti, dokáže uspořádat myšlenky při neplodném přemítání, pomáhá je nasměrovat na pozitivní možnosti a na vnitřní bohatství. V emoční rovině zvyšuje empatii a přijetí individuálních rozdílů a ukazuje, proč si lidé volí vývojovou cestu v podobě odvážných životních scénářů. 

Léčebné účinky: prostřednictvím žlázy podvěsku mozkového oživuje a vyrovnává činnost všech žláz. Harmonizuje sluneční pleteň (solar plexus). Pomáhá při nespavosti způsobené duševním nebo mentálním přetížením. Aktivuje imunitní systém a pomáhá tak zejména při nachlazení a revmatických potížích. Posiluje zuby, klouby i kosti a brání jejich onemocnění.Specifický účinek má na krevní oběh. Léči poruchy očí a mozku.

Spektrolitové náhrdelníky / přívěsky také přiznivě ovlivňují záda a paže.


podobné produkty: