❯ Krystaly  ❯  Prsteny  ❯ 


Larimar prsten

kód: PRS81

skladem: 0

1 900


Stříbrný prsten s larimarem

 
průměr / obvod / velikost
18,89 / 61,91 / 59
velikost kamene / váha
14x14mm / 6,6g
materiál
larimar / stříbro 925
očista / nabíjení
vložte jej na hodinu do nádoby s vodou a křišťálem
čakra
astrologické znamení
léčebné využití
posiluje samoléčicí schopnosti, chrupavky, krk, hruď, hlava, zablokované tepny, vytahuje bolest, záněty v krku, angíny, posiluje kosti, zmírňuje astma, podporuje růst u dětí
duchovní rovina
navozuje hluboké meditace, zvyšuje úroveň uvědomění, umožňuje spojení se světem andělů a jednorožců, odstraňuje připojené entity, léčí srdeční traumata, potlačuje pocit viny, odbourává strach, zbavuje depresí
 

Larimar: je jedním z duchovních kamenů otevírajících vstup do nových dimenzí a podněcující evoluci Země. Vyzařuje lásku a přináší klid a vyrovnanost. Larimar umožňuje snadné pohroužení do stavu hluboké meditace. Přirozenou cestou zvyšuje úroveň uvědomění a uvádí tělo i duši do harmonie s novými vibracemi. Na duchovní úrovni dodává síly a odstraňuje falešné hranice omezující duchovní já. Funguje jako průvodce duše po pravé cestě životem. Larimar umožňuje spojení se světem andělů, stejně jako navázání kontaktu s dalšími světy (delfíni, jednorožci, víly...). Jedná se o vynikající kámen pro všechny, kdo hledají spřízněnou duši. Dokáže rovněž vyléčit šrámy pocházející ze vztahů v minulých životech a stará se o srdeční traumata. Odbourává sklon k chování, jímž si jeho majitel sám škodí - zejména zvyk zaujímat pózu mučedníka. Pomáhá při převzetí kontroly nad vlastním životem. Zvláště užitečný je při potlačování pocitu viny a odstraňování strachu. Pokud jej budete nosit v dobách plných stresu a nevyhnutelných změn, dokáže všemu čelit s vyrovnaností.  Jemná, nevinná energie larimaru připomíná energii jednorožce a svými uklidňujícími účinky pomáhá zbavovat se depresí.  Jakožto zemský léčivý kámen udržuje larimar spojení s energií Bohyně Země. Pomáhá ženám naladit se znovu na vrozenou ženskost a obnovit jejich spojení s přírodou.

Larimar je rovněž známý pod názvem modrý pektolit nebo kámen delfínů a byl objeven v Dominikánské republice. Nejdříve tento kámen používali domorodí indiáni kmene Taino, kteří z nich dělali šperky. Když tam dorazili kolonisté ze Starého světa v čele s Kolumbem, kámen se přestal používat, dokud nebyl znova objeven v roce 1916. Geolog Miguel Mendez jej pojmenoval po své dceři Larisse a k tomu přidal slovo "mar", což ve španělštině znamená moře.

Léčebné využití: po umístění na srdce, třetí oko nebo solar plexus (případně při jemném přejíždění po těle) odstraní larimar připojené entity. Podněcuje činnost třetího oka, srdeční, korunní a krční čakry a umožňuje zahájení samoléčebného procesu. Zvlášť prospěšně účinkuje při problémech s chrupavkami a krkem.  Odstraňuje zablokování energie v krku, hrudi a hlavě. Lze jej rovněž položit na ztuhlé klouby nebo zablokované tepny. Po přiložení na bolavé místo z něho rychle vytáhne bolest. Když si ho přidáte do koupele, zbaví vás stresu. Uklidňuje při zánětech v krku a při angínách, posiluje kosti a podporuje  růst u dětí.

Poselství larimaru: "Kouzlím a vyvolávám milé vzpomínky na delfíny, kteří dovádějí ve vlnách oceánu, na jásavé víly poletující mezi květinami a na jednorožce popásající se nerušeně na travnatých lukách. Podívejte se na mne, jestliže chcete spatřit své já, skryté ve vás, protože v mé tváři se zračí pravda a čistota uvědomělého ducha. V mé blízkosti zůstává vaše srdce neposkvrněné strachem a ztrátou nevinnosti a máte nádherný pocit celistvosti. Rozhodněte se, že dosáhnete Božské moudrosti, míru a klidu , protože já přemosťuji oblasti vědomí, abych vnesl vyrovnanost do vaší současné situace. Mohu vám z mraků ukázat výhledy na hrady, které přivolávají klid do vašeho kdysi zlomeného srdce a zahalí je požehnáním lásky."


podobné produkty: