❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Serpentin přívěsek

kód: P505

skladem: 0

450


Přívěsek ze serpentinu

 
velikost / váha
41x37x6mm / 16,4g
materiál
serpentin / stříbro 925
očista kamenů
čistíme pod proudem vlažné vody
nabíjení kamenů
na křišťálu
čakra
3. čakra - Múladhára
astrologické znamení                                  
léčebné využití
odbourává jedovaté látky z tkání i krve, proti únavě, slabost svalů, uklidňuje nervy, hojí kousnutí, exémy a jiné kožní potíže, uvádí do rovnováhy hormony a srdeční rytmus, působi proti křečím
duchovní rovina
meditace, čistí čakry, podněcuje činnost korunní čakry, vyvolává vzpomínky na minulé životy, spojuje s andělským průvodcem, vstup do léčivých sfér, citová rovnováha
 

Serpentin: je uzemňující kámen, který pomáhá při meditaci a duchovních prožitcích. Čistí čakry a podněcuje činnost čakry korunní. Otevírá prostor mentálním schopnostem a usnadňuje pochopit duchovní základ života. Tento krystal nabízí nové cesty pro růst energie kundalini. Napomáhá při opětovném nacházení moudrosti. Serpentin pomáhá získat pocit rostoucí kontroly nad vlastním životem. Vyrovnává mentální a emocionální nerovnováhu a pomáhá vědomě zaměřit léčivou energii k existujícím problémům.

Duševní úroveň: je citlivý,  něžně působící kámen, který vás spojí s andělským průvodcem. Umožňuje vstup do minulosti, současnosti i budoucnosti a zároveň vše umí propojit v jeden celek. Výtečně se hodí ke zkoumání minulých životů, neboť vyvolává schopnost soucítit, odpouštět sám sobě a smířit se se vším, čím jste v minulosti prošli. Pokud vlastníte tento krystal,  proniknete do léčivých sfér, kde pobývají duše mezi životy. Díky tomu lze dokončit léčení, které se v minulém životě nepodařilo uzavřít. Tento kámen uzdravuje nerovnováhu vzniklou v minulých životech a zbaví vás současně citové zátěže pocházející z předešlých vztahů. Krystal položený na hrdlo pomůže hovořit o minulosti a řeší problémy, které přetrvávají až do současnosti. 

Léčebné využití: v rovině fyzického těla dokáže mimořádně účinně vyčistit a odbourávat jedovaté látky z tkání i krve. Směřuje svou energií ke kořenům problémů nebo nemoci, i když nejsou vědomě známé. Pomáhá zbavit se únavy a nemocí, které způsobují nedostatek energie nebo slabost svalů. Uklidňuje nervy a hojí kousnutí, štípnutí, exémy a jiné kožní potíže. Také uvádí do rovnováhy hormony a výkyvy nálad. Pomáhá proti všem druhům křečí a napětí, zlepšuje pružnost pojivové tkáně. Vyrovnává poruchy srdečního rytmu.

přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: