❯ Krystaly  ❯  Surové kameny  ❯ 


Hakmanit surový (rarita)

kód: KS396

skladem: 0

2 700


Surový hakmanit s tenebrescencí

fluorescentní foto je pod UV

 
velikost / váha
62x52x41mm / 138g
očista kamenů
na křišťálu
nabíjení kamenů
na slunečním světle
čakra
astrologické znamení
léčebné využití                                                           
podporuje metabolismus, lymfatický systém a související orgány, imunitní systém, hrdlo hlasivky a hrtan. Účinně působí při nedostatku vápníku, proti následkům ozáření a nespavosti, při chrapotu, zažívacích potížích a horečkách, zlepšuje krevní tlak, léčí přetržené vazivo a napomáhá vstřebáví tekutin.
duchovní rovina
aktivuje kosmickou kotvu, přetíná pouta, spojuje intuici s logikou, usnadňuje stavy hluboké meditace, nalaďuje na dary ducha, pomáhá smířit se s naší stinnou stránkou, zvyšuje sebeúctu
 

Hakmanit: velmi omezený výskyt. Jako vyšší rezonance sodalitu má mimořádně kvalitní vibrace, pokud zůstává spojen se Zemí. Aktivuje kosmickou kotvu a chrání biomagnetické pouzdro, pomáhá vnitrotělesné rozpínavosti projít do nekonečnosti bytí a začleňuje světelné tělo. Účinně přetíná pouta v jemných rovinách čaker.

V oblasti duchovní tento kámen spojuje intuici s logikou, má přístup k vyššímu myšlení, spojuje je s fyzickým plánem a vytváří tak osvícenou mysl. Usnadňuje stavy hluboké meditace a nalaďuje na dary ducha, které přinášejí radost, svobodu a uzdravení.

V rovině psychické pomáhá pochopit situace, ve kterých se nacházíte, a během vstřebávání této zkušenosti vyrovnává směřování duše. Je užitečným kamenem pro přijetí stínových energií a nalézání pokladů, jež se v nich ukrývají. Přetváří zakřiknutou nebo přecitlivělou osobnost, osvětluje a uvolňuje hluboce zakořeněné strachy, fobie, pocit viny a řídí mechanismy, které brání duši, aby se naplno vyjádřila. Zvyšuje sebeúctu, sebepřijetí a sebedůvěru. Hakmanit obsahuje silnou touhu po pravdě a idealismu, nutí vás, abyste neklamali vlastní já a trvali na tom, čemu věříte.

Duševně a karmicky vás osvobozuje z rozumových pout a zkostnatělých názorů, zejména náboženských ideálů vštípených v minulosti, a otevírá vaši mysl nekonečným novým možnostem. Umožňuje racionální a zároveň intuitivní vnímání, pomáhá při slovním vyjádření pocitů, vytváří prostor, abyste svůj nový náhled na věci mohli uvést do praxe.

V oblasti životního prostředí odstraňuje elektromagnetické nečistoty. Je užitečný v mřížce zaměřené proti syndromu nezdravé budovy, elektromagnetickému smogu nebo nahromaděným chemickým nečistotám.

Léčivé účinky: podporuje metabolismus, lymfatický systém a související orgány, imunitní systém, hrdlo hlasivky a hrtan. Účinně působí při nedostatku vápníku, proti následkům ozáření a nespavosti, při chrapotu, zažívacích potížích a horečkách, zlepšuje krevní tlak, léčí přetržené vazivo a napomáhá vstřebávání tekutin.

přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody
přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: