❯ Krystaly  ❯  Surové kameny  ❯ 


Skapolit surový (rarita)

kód: KS395

skladem: 0

2 700


Surový skapolit

fluorescentní foto je pod UV

 
velikost / váha
60x40x33mm / 86g
očista kamenů
na křišťálu
nabíjení kamenů
na slunečním světle
čakra
astrologické znamení
léčebné využití                                       
pomáhá při pooperačním zotavování a stimuluje buněčnou paměť a vstřebávání vápníku. Uvolňuje křečové žíly, rozptyluje šedý a zelený zákal, pomáhá při potížích s kostmi či rameny, zklidňuje oči a účinkuje proti inkontinenci. 
duchovní rovina
překonává vnitřního sabotéra, podněcuje nezávislost, je kamenem sebekázně, transformuje, nastoluje vědomé změny, odstraňuje stará citová traumata
 
Skapolit: je kamenem sebekázně, podněcujícím nezávislost a dosažitelné cíle založené spíše na objektivním plánování než na plnění přání a překonává ochablost a sabotování vlastních aktivit. Transformuje a poskytuje jasně vidět, co je třeba.  Tento kámen vám brání dělat ze sebe obětního beránka, i v té sebemenší míře, blokuje všechny vnější vlivy, které brzdí váš život. Umožňuje k onomu vnitřnímu sabotérovi či obětnímu beránkovi mluvit, pomáhá zjistit, jakou roli tato postava ve vašem životě hraje - obvykle je to něco, co už máte za sebou a co už neplatí - a působí na tuto vnitřní postavu tak, aby nyní vašemu současnému životnímu plánu pomáhala. Skapolit vás potom vytrhne z duchovní ochablosti a začne popohánět k činu.

V mentální rovině je skapolit užitečný k účinnému nastolení vědomé změny. Osvobozuje levou mozkovou hemisféru, zvyšuje analytickou schopnost. Je to ideální kámen pro ty, kdo trpí dyslexií; měli by ho nosit u sebe.

V rovině emoční pomáhá ukončit sebeobviňování. Představuje emoční plán, odstraňuje následky starých citových traumat.

Harmonizační účinky: pomáhá při pooperačním zotavování a stimuluje buněčnou paměť a vstřebávání vápníku. Účinně odblokovává, usnadňuje odvedení "zaražené" energie z těla, zejména nohou a žil. Uvolňuje křečové žíly, rozptyluje šedý a zelený zákal, pomáhá při potížích s kostmi či rameny, zklidňuje oči a účinkuje proti inkontinenci.
přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody
přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: