❯ Krystaly  ❯  Surové kameny  ❯ 


Afghanit surový (rarita)

kód: KS456

skladem: 0

2 700


Surový afghanit

fluorescentní foto je pod UV

 
obvod / váha
52x48x24mm / 56,4g
očista kamenů
na křišťálu
nabíjení kamenů
na slunečním světle
čakra
astrologické znamení
léčebné využití                                       
pomáhá při bolestech hlavy a migrénách způsobených psychickými bloky
duchovní rovina
má vysoké vibrace, který pomáhá při multidimenzionálních poutích, nabízí ochranu z vyšších rovin, otevírá čakry a navozuje rovnováhu mezi vyššími čakrami, pomáhá duši ve vyhledávání jejich rozštěpených fragmentů
 
Afghanit: kámen vyznačující se vysokými vibracemi, který pomáhá při multidimenzionálních poutích. Nabízí ochranu z vyšších rovin. Otevírá čakry a navozuje rovnováhu mezi čelní čakrou a vyššími čakrami. Duše si je takto plně vědomá toho, se kterou dimenzí je právě v kontaktu. Tento kámen pomáhá při čištění Akáši, vesmírných záznamů pro cesty po Zemi i jiné planety. Pomáhá duši ve vyhledávání jejich rozštěpených fragmentů, které se nacházejí mimo pozemský čas a prostor. Integruje plné spektrum duše a ducha. 
 
Afghanit pomáhá vyjadřovat hlubší myšlenky a pocity. Zvyšuje empatii a intuitivní chápání názorů ostatních. Výborně se hodí při posilovánní harmonie uvnitř skupiny, zejména pak v případě, že se tato skupina musí soustředit na důvod, proč má vlastně držet pohromadě. Kámen posiluje telepatickou komunikaci, díky čemuž fungují mysli všech členů skupiny v souladu. 
 
Krystalové nadduše tohoto kamene by rády vymazaly válečnický gen, obsažený v lidské DNA. Krytal obzvláště účinně funguje v kombinaci s trigonickým křemenem coby esence, která by se mohla rozšířit ve vodě na této planetě. Uspořádáme-li tyto kameny do mřížky na mapě, může to přispět k dosažení míru a uvolnění v oblastech etnických konfliktů nebo dlouhodobých územních sporů. Afganit pomáhá urovnávat konflikty, které máme v hloubi vlastní duše, a učí nás, že míru v okolí nelze dosáhnout, dokud nebude tentýž mír prvně zakotven i v našem vlastním nitru. Pokud se tak stane, pomáhá afganit vyzařovat mír do celého okolního světa. 

Harmonizační účinky: pomáhá při bolestech hlavy a migrénách způsobených psychickými bloky. 

přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody
přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: