❯ Krystaly  ❯  Náramky  ❯ 


Obsidián náramek

kód: N474

skladem: 0

150


Náramek z obsidiánu

obvod / váha
16cm / 9,4g
velikost kamenů
6mm
očista kamenů
proudem vlažné vody
nabíjení kamenů
na slunci
čakra
astrologické znamení
harmonizační využití                                                                  
usnadňuje fyzické trávení, zbavuje organismus toxických látek, odstraňuje bloky a napětí jak ve fyzickém, tak i v jemnohmotném těle, snižuje bolest při artritidě, problémech s klouby, křečích a zraněních, zastavuje krvácení, má vynikající vliv na krevní oběh, zahřívá končetiny a lze jej použít ke zmenšení zbytnělé prostaty
duchovní rovina
zavádí do podvědomí a pomáhá při cestách do minulých životů, uzemňuje, ochraňuje a odsává negativní energii, eliminuje zablokování energie, pomáhá postavit se vlastnímu stínu a přijmout jej, přináší schopnost soucitu a sílu
 

Obsidián obecně: vznikl z roztavené lávy, která ztuhla tak rychle, že neměla čas zkrystalizovat. Jedná se o kámen bez hranic a bez omezení. Díky tomu účinkuje mimořádně rychle a s obrovskou silou. Pomáhá pravdě, odráží jednotlivé lidské vlastnosti a nemilosrdně odhaluje trhliny, slabosti a bloky. Před obsidiánem nelze nic zatajit. Tím, že umí nabídnout způsob, jak se zbavit všech destruktivních a oslabujících vlastností, nás obsidián podněcuje k dalšímu růstu a během celého procesu nám poskytuje stabilní podporu. Umožňuje důkladné a do hloubky jdoucí léčení duše. Obsidián pomáhá při cestách do minulých životů, kde dokáže vyléčit hnisající emoce a traumata, jejichž vliv přetrvává až do současnosti.

Obsidián je silně ochranný kámen vytvářející štít proti všemu negativnímu. Zajišťuje uzemňující lano vedoucí ze základní čakry  až do středu Země. Pohlcuje negativní energii z okolního prostředí a ve chvílích, kdy je to třeba, dokáže posilovat svého nositele. Přínáší pomoc vysoce citlivým lidem. Dokáže zablokovat duševní  útoky a odstraňuje negativní duchovní vlivy. Uklidňující účinek v podobě odstranění stresu a napětí může mít rovněž umístění obsidiánu vedle postele nebo pod polštář, jelikož kámen dokáže ukázat i jejich zdroje. Vzhledem k vysoké schopnosti obsidiánu odsávat negativní energie je nezbytné kámen umýt pod tekoucí vodou, kdykoliv jej použijeme ke zmíněnému účelu.

 V duchovní rovině dodává obsidián duši nové životní síly. Eliminuje zablokování energie, ulevuje od napětí, začleňuje do osobnosti její psychologický stín a přispívá tak k dosažení duchovní integrity. Ukotvuje ducha ve hmotném těle a podněcuje růst na všech úrovních. Pobízí ke zkoumání neznámého a otevírání nových obzorů.

 Mentálně přináší jasnou mysl, vnáší světlo do zmatku a odbourává omezené úzkoprsé názory. To všechno dokáže, když s absolutní jasností odhalí lež v pozadí mentálního problému nebo nerovnováhy. Jakmile se mu to podaří objasnit, rozšíří obsidián vědomí a pomáhá k snadnému a klidnému vstupu do světa neznámého.

 V duševním životě vám obsidián pomůže poznat, kým doopravdy jste. Nechá vás stanout tváří v tvář vlastnímu stínu a naučí vás, jak jej zapojit do osobnosti. Tento kámen rovněž pomůže rozpoznat navyklé vzorce chování, které už mohou být v dnešních podmínkách překonané. Obsidián odstraňuje emocionální bloky a starší traumata. Dokáže vnášet hloubku a jas do vašich citů. Přináší schopnost soucitu a sílu.

Harmonizační využití: napomáhá strávit vše, co je těžko přijatelné. Současně usnadňuje i fyzické trávení. Zbavuje organismus toxických látek, odstraňuje bloky a napětí jak ve fyzickém, tak i v jemnohmotném, vyšším těle - včetně zkornatění cév. Snižuje bolest při artritidě, problémech s klouby, křečích a zraněních. Obsidiánový elixír působí blahodárně při šoku. Zahání bolest a zastavuje krvácení. Má vynikající vliv na krevní oběh. Zahřívá končetiny a lze jej použít ke zmenšení zbytnělé prostaty.

Černý obsidián: je velice mocný kámen obdařený tvůrčímu schopnostmi. Uzemňuje duši a duchovní síly do fyzické roviny těla, přičemž je současně dostává pod vliv vědomí a umožňuje projevy duchovní energie na Zemi. Používání tohoto kamene zvyšuje schopnost sebekontroly. Dovoluje pohlédnout do tváře skutečnému vlastnímu já. Přivede vás do těsnějšího kontaktu s podvědomím. Vynáší na povrch narušenou rovnováhu a stinné stránky. Zvýrazňuje veškeré negativní energie, které lze díky tomu plně prozkoumat a poté odstranit. Tato léčivá schopnost někdy zasahuje i do minulých životů a může fungovat až na úrovni dědičné a rodinné linie, rodinné karmy.

Černý obsidián má silnou ochrannou moc. Odhání vše negativní a odstraňuje nepřátelské myšlenky. Umožňuje oprostit se od starých lásek a během této změny vás podporuje. Jako kámen používaný při šamanských obřadech s cílem odstranit duševní poruchy v sobě černý obsidián rovněž nese dar předvídání budoucnosti. Koule z černého obsidiánu funguje účinně při meditaci a věštění. Měli by ji ale používat jen lidé, kteří dokážou ve svém vědomí zpracovat vše, co uvidí a využít toho pro nejvyšší dobro. Čirý, průzračný krystal umí uzemnit a vyjádřit, co vlastně obsidián vynesl na světlo.

Při léčení dokáže černý obsidián položený na pupek uzemnit duchovní energii těla. Pokud se krátce přiloží na třetí oko, je schopen prolomit duševní bariéry a likvidovat nepříznivé duševní podmínky. Používá-li se opatrně, shromažďuje do jednoho celku dříve roztroušenou energii a navozuje stav emocionálního uvolnění.

přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: