❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Tyrkys s chryzokolem přívěsek

kód: P645

skladem: 0

1 490


Přívěsek z tyrkysu s chryzokolem

 
velikost / váha
43x29x8mm / 14g
materiál tyrkys / stříbro 925
původ Arizona, důl Kingman
očista kamenů
opláchnout vlažnou vodou
nabíjení kamenů
nabíjíme jej  v dosahu slunečních paprsků, ale ne na přímém slunci
čakra
astrologické znamení
léčebné využití
posiluje meridiány a imunitní systém, regeneruje tkáně, pomáhá na virové infekce, šedý zákal, dnu, revmatizmus, žaludek, bolesti v krku a na plicích, záněty, posiluje srdce, detoxikuje
duchovní rovina
zotavuje ducha, ochraňuje, pohlcuje negativní vibrace, zvyšuje intuici, usnadňuje meditaci, minulé životy, pomáhá udržovat rovnováhu, posiluje sebedůvěru a schopnost prosadit se
 

Tyrkys:  je nejúčinnější léčivý krystal. Přináší zotavení ducha i pohodu těla. Tyrkys byl ceněn starými národy (Egypťané, Máyové,..) jako ochranitelský a léčivý kámen, kterému se přisuzovaly léčebné účinky na celé tělo, stejně jako schopnost čerpat léčivou energii z Vesmíru. Umožňuje duchovní naladění a zlepšuje komunikaci mezi hmotným a duchovním světem. Položený na třetí oko zvyšuje schopnost intuice a usnadňuje meditaci. Umístěný na krční čakře zprošťuje starých přísah, slibů, zákazů a omezení. Umožňuje duši, aby se opětovně projevila ve své skutečné podobě.  Zkoumá minulé životy a ukazuje, jak se stále dál a dál odvíjí vytváření našeho osudu a nakolik je tento osud závislý na všem, čeho se v kterémkoliv okamžiku dopustíte.

Tyrkys je očistný kámen. Rozptyluje negativní energii a odstraňuje elektromagnetický smog. Při této bohulibé ochraně však často změní barvu a je nutno jej na čas navrátit matičce Zemi, aby nám mohl dále pomáhat. Zajišťuje ochranu před znečištěním životního prostředí. Obnovuje rovnováhu a uvádí do vzájemného souladu čakry společně s jemným vyšším tělem. Ladí fyzické tělo na duchovní vibrace.  Spojuje se v něm síla Nebes se silou Země a pomáhá nám sjednotit své duševní poznatky a použít je v denním životě. Má přirozenou schopnost přitahovat z Vesmíru kladné a léčivé energie a činit tak naši duši přístupnou kráse. Jedná se o citlivý a vnímavý kámen, který udržuje rovnováhu, přispívá k seberealizaci a pomáhá hledat řešení problémů.

V duševním životě dodává tyrkys sílu. Zahání sklony k mučednickému jednání a brání sebepoškozování. Při duševní práci pomáhá zachovávat klidnou mysl s nepolevující pozorností. Rovněž usnadňuje projevy tvůrčích schopností. V citovém životě stabilizuje jinak proměnlivé nálady a navozuje vnitřní klid. Podněcuje k romantické lásce.  Pomáhá nám vyjádřit duševní poznatky, myšlenky a intuice formované naší duší a obojí pak spojit v každodenním životě. Našim slovům propůjčuje velkou sílu.

Léčebné využití: tyrkys posiluje meridiány v těle a jemná energetická pole. Zlepšuje práci tělesného a duševního imunitního systému. Regeneruje tkáně, podporuje vstřebávání živin, pomáhá proti zněčišťujícím látkám a virovým infekcím. Uzdravuje tělo jako celek, zejména však oči, včetně šedého zákalu. Snižuje přílišnou kyselost organismu a blahodárně působí na dnu, revmatizmus a žaludek. Tento kámen funguje protizánětlivě a detoxikačně. Potlačuje křeče a bolesti. Je vhodný k léčení problémů při vyjadřování (koktání, problém zformulovat myšlenku, mluvit na veřejnosti), bolesti v krku a na plicích a záněty v těchto oblastech. Ideální v tomto případě je nosit náhrdelník z tyrkysu tak, aby se dotýkal postižených míst a při léčení by se měl mimoto ještě pokládat jeden kámen na pátou čakru. Při nošení na srdci má na něj velmi pozitivní a posilující vliv. Zároveň se také osvědčil při zlých snech. V tomto případě by se měl nosit co největší kámen, popřípadě celý náhrdelník.

Tyrkys byl stabilizovaný vodním sklem.

přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: