❯ Krystaly  ❯  Náhrdelníky  ❯ 


Spinel náhrdelník

kód: NHR507

skladem: 0

1 550


Náhrdelník ze spinelu (korund)

 
obvod / váha
46-50cm / 4,4g
velikost kamenů 2mm, 7x5mm
materiál spinel / stříbro 925
očista kamenů
pod proudem vody
nabíjení kamenů
na křišťálu
čakra
astrologické znamení
Beran, Rak, Lev, Rubín, Střelec, Kozoroh, Panna
léčebné využití                                                    pomáhá při onemocnění štítné žlázy, zlepšuje stav při astmatu a zvyšuje nízký krevní tlak. Bývá indikován při sklonech k omdlévání a při závrati. Oživuje zmrtvělé, necitelné nebo ochrnuté končetiny. Podporuje funkci nervů a svalů a rozpouští křeče.
duchovní rovina obnovuje energii, otevírá čakry a umožňuje pohyb kundalini, rozvíji kladné vlastnosti osobnosti, pomáhá dosáhnout úspěchu a s pokorou jej přijmout, chrání a uzemňuje
 

Spinel: je nádherný krystal spojený s obnovováním energie. Přináší povzbuzení v obtížných situacích a rovněž omlazuje.  Otevírá čakry a umožňuje pohyb "hadí síly", kundalini vzhůru po páteři. Různé barvy korundu se vztahují k jednotlivým barvám celého spektra čaker. V duševní rovině rozvíjí kladné vlastnosti osobnosti. Pomáhá dosáhnout úspěchu a přijmout jej s pokorou. 

Černý korund: nabízí vzhled do problému hmotného charakteru a dodává svému nositeli sílu pokračovat dál. Jeho barva přináší ochranu a uzemňuje energii, která zajišťuje růst kundalini.

 

Léčebné využití: pomáhá při onemocnění štítné žlázy, zlepšuje stav při astmatu a zvyšuje nízký krevní tlak. Bývá indikován při sklonech k omdlévání a při závrati. Oživuje zmrtvělé, necitelné nebo ochrnuté končetiny. Podporuje funkci nervů a svalů a rozpouští křeče. 


podobné produkty: