❯ Krystaly  ❯  Náhrdelníky  ❯ 


Sluneční kámen náhrdelník

kód: SN40

skladem: 0

220


Náhrdelník ze slunečního kamene
 
obvod / váha
90cm / 44,6g
velikost kamenů
cca 5-8mm
očista kamenů
pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci, na křišťálu
čakra
všechny čakry
astrologické znamení
léčebné využití
podporuje samoléčivé schopnosti, udržuje rovnováhu všech orgánů, nervový systém, žaludeční vředy, deprese, chrupavky, revmatismus, astma, bolesti všeobecně
duchovní rovina
zvyšuje intiuci, podporuje nezávislost, rozvoj talentů, přináší optimismus, zahání strach a pochybnosti o sobě samém

 

Sluneční kámen: vnáší do života radost a světlo, daruje víru v dobro a ve štěstí. Šíří kolem sebe příznivou atmosféru a zvyšuje úroveň intuice. Pokud váš život ztratí příjemnější tvář, dokáže mu ji sluneční kámen navrátit a vám pomůže nabrat nové síly. Čistí všechny čakry. Tím, že přináší světlo, lehkost a novou energii, umožňuje vašemu skutečnému já, aby se šťastně rozzářilo. Tradičně je spojován s vlídnými božstvy a příznivým osudem. Jedná se o alchymistický kámen, který během meditací i v každodenním životě přináší hluboké spojení se světlem a léčivou silou Slunce. Podporuje rozvoj talentů, pozitivního myšlení a vytváření intuitivních nápadů.

Sluneční kámen funguje velice dobře při odstraňování "háčků", ať už v čakrách nebo auře, na mentální nebo emocionální úrovni, jimiž se vás k sobě snaží připoutat jiní lidé. Mohou to být rodiče, kteří si vás chtěji udržet jen pro sebe, děti nebo partner. Vysávají z vás energii. Sluneční kámen oplácí vašim blízkým s láskou jejich přízeň, přičemž současně působí blahodárně při přetínání pout. Pokud je pro vás těžké říkat "ne" a věčně se jen objetujete pro druhé, noste sluneční kámen stále s sebou. Krystal potlačuje závislost, napomáhá schopnosti řídit vlastí osud, podporuje nezávislost a sílu do dalšího života.

Na citové úrovni kámen potlačuje deprese a rozhání chmury. Mimořádně účinně funguje ve chvílích temných nálad vyvolaných střídáním ročních dob; zejména prosvětluje tmu dlouhým zimních dní. Pomáhá, chcete-li se odpoutat od pocitů diskriminace, znevýhodňování a opuštěnosti. Odstraňuje zábrany a potíže, rovněž zahání pocity selhání a zvyšuje vědomí vlastní ceny a sebedůvěru. Vyvolává optimismus a nadšení. Pomáhá nahlížet na všechno z lepší stránky. Dokonce i tem nejzarytější pesimista podlehne moci slunečního kamene.

Léčebné využití: podporuje samoléčivé schopnosti, reguluje činnost autonomního nervového systému a udržuje rovnováhu všech orgánů. Léčí chronickou bolest krku a přináší úlevu při žaludečních vředech. Mimořádnou účinnost má při nemocech a potížích způsobených střídáním ročních dob. Rozhání deprese. Více kousků můžete rozložit kolem těla, čímž se uleví při problémech s chrupavkami, revmatismu a všeobecně od bolestí. Působí proti chronickému astmatu.
 
 
Pozor barva se může odlišovat od skutečnosti vzhledem k odlišné kvalitě a nastavení každého monitoru.
Jinak obdržíte to co je na fotogjaspisovy set_nausnicerafii, nejsme masová výroba ale každá věc je jedinečný originál.

podobné produkty: