❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Kunzit - Hiddenit přívěsek

kód: P746

skladem: 0

3 300


Přívěsek ze zeleného kunzitu - hiddenitu s fantomy (rarita) !!!

 
velikost / váha
55x13x7mm / 16,5g
očista kamenů
pod proudící vodou
nabíjení kamenů
na slunečním světle bledne, proto ho nabíjíme na křišťálu
čakra
astrologické znamení
léčebné využití                                
posiluje oběhový systém a srdeční sval, tiší epilepsii, zmírňuje bolesti kloubů, podněcuje činnost imunitního systému, pomáhá při psychických problémech a depresích, usnadňuje těhotenství
duchovní rovina
navozuje hluboké meditace, kontakt s anděly, duchovními vůdci a přírodními duchy, zvyšuje tvůrčí schopnosti, zesiluje energetické pole kolem těla, uvolňuje vzpomínky, zvyšuje míru tolerance, snižuje stres, spojuje rozum s intuicí
 

Kunzit: poklidný kunzit je mimořádně duchovní kámen s vysokými vibracemi. Probouzí k činnosti srdeční centrum a vyvolává ničím nepodmíněnou lásku. Probouzí myšlenky vedoucí k lásce a vzájemné komunikaci. Vyzařuje mír a propojí vás s universální vesmírnou láskou. Kunzit navozuje hluboké stavy a soustředěné stavy meditace. Je velice prospěšný pro každého, kdo zjistí, že se do meditace dokáže ponořit jen s obtížemi. Současně zvyšuje tvůrčí schopnosti. Kunzit vede k pokoře a zvyšuje ochotu sloužit druhým.

Je to ochranný kámen, jenž se dokáže postarat jak o jednotlivce, tak o veškeré okolní prostředí. Umí rozptýlit vše negativní. Slouží jako štít pro auru, kterou chrání před nežádoucími energiemi. Vytváří kolem ní ochrannou clonu. Rozptyluje připojené entity a duševní síly, které z nich vycházejí. Svému majiteli přináší schopnost být soběstačný a chráněný; dokonce i uprostřed početného davu. Kunzit zesiluje energetické pole kolem těla.

 Na duševní úrovni posiluje schopnost sebevyjádření. Umožňuje dávat svobodně najevo myšlenky a pocity. Odstraňuje z cesty překážky a pomáhá přivyknout tlakům života. Dokáže pomoci při odkrývání dosud zablokovaných vzpomínek. Funguje jako účinný kámen pro ty, kdo museli příliš rychle dospět. Navrací jim zpátky víru a nevinnost. Zvyšuje míru tolerance vůči sobě samému i vůči ostatním. Kunzit pomáhá snižovat stres vyvolávající obavy.
 

V duševní rovině rozvíji schopnost vhledu společně s uměním konstruktivní kritiky. Mám moc spojovat rozum, intuici a ispiraci. Kunzit lze použít jako pomůcku k pročištění pozůstatků starých citů. Osvobozuje tak od dávných emocí a léčí bolesti srdce, zejména ty, které pocházejí z předchozích životů. Pomáhá potlačit odpor ostatních.  Schopnost zlepšovat náladu pomáhá ve chvílích depresí pramenících z citových problémů. Výborně pomáhá při mírnění návalů paniky. Aktivuje srdeční čakru a uvádí ji do souladu s krkem a třetím okem. Na tělesné úrovni jej lze použít k zablokování geopatogenního stresu. Nejúčinněji funguje, když se nosí jako přívěsek nebo připevněný k mobilnímu telefonu či jinému zdroji magnetického záření.

Léčebné využití: jde o kámen, který posiluje oběhový systém a srdeční sval. Příznivě upravuje podmínky ovlivňující fungování nervů. Tiší epilepsii a zmírňuje bolesti kloubů. Dokáže neutralizovat důsledky anestezie a podněcuje činnost imunitního systému. Kunzit obsahuje lithium, díky čemuž blahodárně působí při psychických problémech a depresích; zejména v případě, že je užíván jako elixír. Kunzit pomáhá fyzickému tělu zotavit se z důsledků předchozích citových stresů. Mohou jej použít lidé praktikující radioniku, pro něž kámen představuje pacienta, kterého na dálku léčí. Ženám pomáhá při hormonálních potížích - premenstruačních a při menopauze. Usnadňuje těhotenství a první dny přetrvávající poporodní deprese.

Zelený kunzit (hiddenit): udržuje spojení s jinými světy, aby pomáhal přenášet moudrosti vyšších sfér. Hiddenit působí blahodárně na rozumové a citové zkušenosti. Citlivě odhaluje pocity selhání a pomáhá lidem, kteří jsou zvyklí ukazovat ,,hrdinskou tvář", aby dokázali přijímat útěchu i pomoc od ostatních lidí i od celého vesmíru. Je obdařen schopností spojovat rozum s láskou, díky čemuž může vzniknout něco dosud neznámého. Zelený kunzit uzemňuje duchovní lásku. Jedná se o kámen, jenž příznivě půsoví na začátky. Během ,,projíždění" po těle dokáže krystal hiddenitu diagnostikovat zdravotní problémy - ukáže kritická místa, v nichž sídlí nerovnováha. Podporuje činnost brzlíku a hrudní čakry. K podnícení schopnosti duchovního vhledu je nejlépe umístit hiddenit na třetí oko.



podobné produkty: