❯ Krystaly  ❯  Prsteny  ❯ 


Herkimerový prsten (rarita)

kód: PRS94

skladem: 0

1 650


Prsten s herkimerem (rarita)

 
průměr / obvod / velikost
16,92mm / 53,98mm / 52 3/4
velikost kamene / váha
16x9x8mm / 4,91g
materiál herkimer / stříbro 925
očista kamenů
důkladnou očistu provádíme pod tekoucí voudou
nabíjení kamenů
Nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho. Je vydatnou pomocí ostatním kamenům, které dobíjí a čistí.
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky                                                                                                                                  
Má detoxikační účinky. Chrání před radioaktivitou a léčí nemoci způsobené přímým kontaktem. Přináší úlevu při nespavosti způsobené geopatogenními poruchami či elektromagnetickým smogem. Napravuje buněčné poškození DNA a metabolickou nerovnováhu. Potlačuje v těle napětí. Dokáže odhalit zranění a nerovnováhy z minulých životů, které současný život dosud ovlivňují.
duchovní rovina
podněcuje duševní schopnosti: např. jasnovidnost, duchovní vidění a telepatii. Pročišťuje čakry a otevírá kanál, jímž může proudit duchovní energie. Lze ho použít k získání informací z minulých životů. Aktivuje světelné tělo.
 

Herkimer: tento kámen dodává energii tvůrčím schopnostem, které probouzí k životu a dále zlepšuje. Jedná se o účinně fungující krystal, umožňující naladění – zejména v případě menších a mimořádně průzračných krystalů. Podněcuje duševní schopnosti: např. jasnovidnost, duchovní vidění a telepatii. Současně pomáhá vzpomenout si na sny a porozumět jejich obsahu. Pročišťuje čakry a otevírá kanál, jímž může proudit duchovní energie. Lze ho použít k získání informací z minulých životů, které vám pomohou odhalit příčiny bloku nebo stagnaci duchovního růstu. Herkimer diamant poté zajistí jemné odstranění překážek a jejich transformaci, která posune vaši duši zase o něco kupředu. Krystal aktivuje světelné tělo.

Dokáže naladit lidi na stejnou vlnovou délku. V takovém případě potřebuje každý člověk jeden krystal. Napomáhá projevům telepatie, zejména při prvních praktických pokusech. Dokáže sladit léčitele s pacientem. Je obdařen krystalickou pamětí, do níž lze ukládat informace. Představuje jeden z nejsilnějších krystalů vhodných k odstranění elektromagnetického znečištění nebo radioaktivity. Blokuje geopatogenní zóny a současně skvěle poslouží, pokud se rozmístí kolem domu nebo lůžka.

Harmonizační účinky: má detoxikační účinky. Chrání před radioaktivitou a léčí nemoci způsobené přímým kontaktem. Přináší úlevu při nespavosti způsobené geopatogenními poruchami či elektromagnetickým smogem. Napravuje buněčné poškození DNA a metabolickou nerovnováhu. Potlačuje v těle napětí. Dokáže odhalit zranění a nerovnováhy z minulých životů, které současný život dosud ovlivňují.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


podobné produkty: