❯ Krystaly  ❯  Náhrdelníky  ❯ 


Aventurín náhrdelník

kód: SN56

skladem: 0

120


Sekaný náhrdelník z aventurínu

obvod
90cm / cca 60g
velikost kamenů
cca 5-10mm
očista kamenů
pod proudem vody nebo přes noc v misce s vodou a křišťálem
nabíjení kamenů
na slunci libovolně dlouho
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky
štítná žláza, krevní tlak, alergie, metabolismus,  migréna, oči, srdce, plíce, urogenitální systém
duchovní rovina
soucit, vcítění, vnímavost, kreativita, rovnováha, ochrana, harmonie

 

Aventurín: patří k nejvšestrannějším a nejúčinnějším kamenům. Navazuje těsné spojení s přírodou a její energií, pomáhá nám vstřebat její harmonii, probudit naši duši a otevřít ji této prosté kráse. Působí velice kladně na vše, co má souvislost s prosperitou a majetkem. Je silně propojený s říší dévů, používá se k ochraně zahrad nebo domů před geopatogenníma zónama. Nošený u sebe, pohlcuje elektrosmog a chrání před látkami znečišťujícími životní prostředí. Zmírňuje či zcela ruší dopad negativních situací a obrací je v jejich opak.

Duchovní rovina: Posiluje schopnosti nutné k řízení jiných lidí a k rozhodování. Zajišťuje schopnost soucitu a vcítění do mysli druhých lidí. Působí příznivě na vytrvalost. Dokáže člověka zavézt zpět do minulosti, kde lze nalézt kořeny současné nerovnováhy. Pomáhá proti koktavosti i těžkým neurózám, neboť ulehčuje pochopení problémů, jež jsou v pozadí těchto poruch. Stabilizuje duševní stav, podporuje vnímavost a zvyšuje kreativitu. Učí citlivému vnímání různých možností a variant řešení - zejména těch, s nimiž přicházejí ostatní. Spojuje v jedno rozumovou a citovou vrstvu osobnosti. Pomáhá při úlevě od zlosti a podráždění. Podněcuje projevy citů a pomáhá nám setrvat v srdci jiného člověka. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií. Chrání srdeční čakru, kterou pomáhá bránit před psychickým vampyrismem odsávajícím srdeční energii.

Harmonizyční účinky: příznivě působí na štítnou žlázu, zajišťuje propojení tkáně s nervovým systémem. Udržuje rovnováhu krevního tlaku a podporuje metabolismus. Snižuje hladinu cholesterolu, působí preventivně proti vzniku arteriosklerózy a propuknutí alergií. Pomáhá při úlevě od migrény a blahodárně působí na oči. Léčí nadledvinky, plíce, dutiny, srdce a svalový i urogenitální systém.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.
přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: