❯ Krystaly  ❯  Náramky  ❯ 


Safír náramek

kód: N597

skladem: 0

790


Náramek ze safíru

se stříbrným zapínáním

 
obvod / váha
18-20cm (vč. řetízku) / 3,85g
materiál safír / stříbro 925
velikost kamenů cca 2x3 - 3x4mm
očista kamenů
pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci nebo na křišťálu
čakra
astrologické znamení
Býk, Blíženci, Panna, Váhy,  Střelec, Kozoroh, Vodnář, Ryby
harmonizační účinky odstraňuje nečistoty a stres, léčí krevní poruchy, potlačuje nadměrné krvácení, posiluje cévy, epilepsie, děloha, revmatismus, duševní choroby, reguluje činnost žláz
duchovní rovina šamanské obřady, meditativní a spirituální vlastnosti, neutralizuje zmatení a iluze, je kamenem moudrosti, víry a duchovní čistoty, spojení s vyššími duchovními bytostmi, uklidňuje mysl
 

Safír: je známý jako kámen moudrosti, víry a duchovní čistoty. Umožňuje soustředění, uklidňuje mysl a zbavuje ji nežádoucích myšlenek i duševního napětí. Safír vnáší do mysli klid a jistotu, čímž uvádí do souladu tělesnou, rozumovou a duchovní rovinu a současně udržuje rovnováhu uvnitř těla. Tento krystal potlačuje depresi a duchovní zmatek. Přináším prosperitu a přitahuje k majiteli dary všeho druhu. Položený na krku odstraňuje zklamání a napomáhá vyjádření vlastního já.

Harmonizační účinky: safír je tradičně kámen duchovní léčby. Zvláštní účinky se projevují, když stahujete léčivé síly od andělského nebo vyššího zdroje. Zvyšuje také účinnost léčby hlasem nebo hudbou. Safír uklidňuje příliš aktivní tělesný systém a reguluje činnost žláz. Blahodárně působí na oči, odstraňuje nečistoty a stres. Léčí krevní poruchy a potlačuje nadměrné krvácení, posiluje cévy a zvyšuje jejich pružnost.

Modrý safír: je hledačem duchovní pravdy. Tradičně se spojuje s láskou a neposkvrněností. Jedná se o mimořádně účinný kámen, pokud jde o léčení Země a čaker. Tento poklidný kámen pomáhá setrvat na vlastní duchovní cestě. Používá se při šamanských obřadech k přetavování negativních energií. Jeho síla je především v jeho meditativní a spirituální vlastnosti. Neutralizuje zmatení a iluze, které nám stojí v cestě k poznání. Učí nás, že existují vyšší síly, než je naše přání a vůle. Jeho síla je především v jeho hluboké nebeské modři, která oduševňuje, očišťuje a je nejčistší a nejmocnější představitel modrých kamenů. Tmavomodré světlo safíru nás může připravit na setkání a vedení vyšších duchovních bytostí tím, že vytvoří pro to nutné předpoklady. V indické literatuře se doporučuje k léčení epilepsie a dělohy. Ajurvédská medicína jej doporučovala k léčení kolikových bolestí, revmatismu a duševních chorob. Papež Innocent III. nařídil všem biskupům, aby nosili prsten se safírem, protože se všeobecně věřilo, že ochraňuje proti ďáblu a jeho nástrahám.


podobné produkty: