❯ Krystaly  ❯  Náhrdelníky  ❯ 


Hematit náhrdelník

kód: NHR578

skladem: 0

760


Hematitový náhrdelník

obvod / váha
46-49cm / 74g
velikost kamenů 6mm, 4x2mm, 8mm, 45x40x6mm
materiál hematit / stříbro 925
očista kamenů
čistíme jen krátce pod tekoucí vodou
nabíjení kamenů
na slunci libovolně dlouho
čakra
astrologické znamení
Beran, Panna, Štír
léčebné využití léčí oběhový systém a nemoci krve, ledviny, tvorba krvinek, křeče v nohou, nespavost, zlomeniny, rekonvalscence
duchovní rovina uzemňuje, chrání duši na cestách mimo tělo, harmonie, soustředění, zlepšuje paměť,  zvyšuje sebevědomí

 

 Hematit: je zvláště účinný při uzemnění a jako ochranný kámen. Uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Pokud se použije během cest mimo tělo, chrání duši a vede ji zpátky do hmotného těla. Nese v sobě silný element jang a zajišťuje rovnováhu meridiánů. Odstraňuje vše nepříznivé a brání negativním energiím vstupovat do aury, čímž v těle nastoluje klid, mír a harmonii.

Duchovní rovina: pomáhá plachým ženám, zvyšuje sebevědomí a schopnost přežít. Dodává větší vůli k životu a rozvíjí spolehlivost. Odstraňuje omezení, která si jeho majitel v minulosti sám stanovil, a napomáhá rozvoji osobnosti. Účinně asistuje při překonávání různých nutkání a návyků. Obrací pozornost k nenaplněným touhám představujícím hnací motor lidského života. Pomáhá také hledat řešení vlastních chybných rozhodnutí a přijímat je spíše jako poučení do budoucna než jako katastrofy. Přispívá k soustředění a zaměření na jednu věc. Zlepšuje paměť a přispívá ke zrodu originálních myšlenek. Egypťané pokládali svým mrtvým talisman z hematitu pod hlavu, aby jim tak ulehčili odchod na věčnost. Je vhodný pro všechny formy psychické sebeobrany, ochrany hranic a domova.

Léčebné využití: je velice silně spojen s krví. Léčí oběhové problémy a nemoci krve. Podporuje činnost ledvin a současně pomáhá regenerovat jejich tkáň. Podněcuje ukládání železa a tvorbu krvinek. Léči křeče v nohou, zahání úzkost a nespavost. Pomáhá rovnat záda a příznivě působí při zlomeninách. Ve fyzickém smyslu pomáhá v rekonvalescenci po nemoci. Podporuje vstřebávání železa.  Byl znám jako zastavovač krve.


 
přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody
přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: