❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Dumortierit v křišťálu přívěsek (rarita)

kód: P893

skladem: 0

2 050


Přívěsek z dumortieritu v křišťálu (rarita)

 
velikost / váha
19x13x7mm / 2,6g
velikost kamene
15x9x6mm
očista kamenů
pod proudem vlažné vody
nabíjení kamenů
na slunci
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky
nejlépe působí na psychosomatické úrovni, ale je prospěšný i pro buněčnou paměť. Vhodný na přecitlivělost, potíže s vylučováním, spálení sluncem, epilepsii, bolesti hlavy, nevolnost, zvracení, křeče, koliku, průjem a bušení srdce.
duchovní rovina
kontakt s anděly, jasnoslyšnost, vzpomínky na minulé životy, přeprogramovává buněčnou paměť, dodává trpělivost a odvahu, posiluje sebedisciplínu
 

Dumortierit: vás činí přístupnějšími v kontaktu s andělskými nebo duchovními vůdci. Duchovně zobrazuje vaše typické věčné já, spojené s vrozenou moudrostí. Pokud je umístěný za uchem, otevírá jasnoslyšnost; ještě více vzadu na čakře minulého života nebo na soma čakře aktivuje vzpomínky z předchozích životů. Bere vás na začátek vaší cesty duše, abyste mohli prozkoumat dohody a ujednání uzavřené před dávnými časy, a pomáhá je znovu projednat, pokud jsou nadále nepoužitelná. Na soma čakře tento kámen přetrhává neužitečná pouta a usnadňuje zrušení slibů. Tím, že rozpozná a odstraňuje příznaky choroby z minulého života, těžké okolnosti nebo vztahy ze současnosti, upozorňuje na vzorce, které tvoří základy závislostí a nutkání, čímž přeprogramovává buněčnou paměť. Odstraňuje karmický koloběh spoluzávislosti a pomáhá opatrovníkům pochopit, že pro závislého ani pro nikoho jiného nemohou udělat nic, ani jeho navyklé chování kontrolovat.

Dumortierit ulehčuje stát sebejistě na vlastních stanoviscích a přizpůsobit se realitě, dodává trpělivost nebo odvahu a aktivuje váš pud sebezáchovy vštípením neochvějné sebejistoty. Zklidňuje podrážděnost, podporuje objektivitu a zpřístupňuje pozitivní sebelásku. Tento kámen vám pomáhá zůstat v srdci mladý s konstruktivním přístupem k životu. Hodí se pro lidi, kteří se denně potýkají s krizemi a traumaty. Přináší klid a úlevu. Jste-li zmatení nebo rozrušení, pomáhá vám převzít kontrolu nad životem a překonat zděšení, nesmělost, stres, fobie, nespavost, paniku, obavy, depresi nebo svéhlavost.

Z duševního hlediska podporuje schopnost jasně uvažovat a sebedisciplínu a zlepšuje organizační schopnosti, lingvistické dovednosti a smysl pro komunikaci s jinými kulturami; usnadňuje výkonné archivování.

V pocitové sféře tento kámen stabilizuje vztahy plné úskalí a přitahuje důvěrného přítele - ačkoli v průběhu procesu učení vás mohou čekat těžké lekce. Umožňuje vidět hodnotu každé lidské bytosti a důvodypro vzájemné působení. Ukazuje, proč jste si zvolili učení s obtížemi a vývami a podporuje vděk vůči ostatním za jejich roli ve vašem karmickém učebním procesu.

Harmonizační účinky: nejlépe působí na psychosomatické úrovni, ale je prospěšný i pro buněčnou paměť. Vhodný na přecitlivělost, potíže s vylučováním, spálení sluncem, epilepsii, bolesti hlavy, nevolnost, zvracení, křeče, koliku, průjem a bušení srdce.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.

podobné produkty: