❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Sonora sunrise přívěsek (rarita)

kód: P906

skladem: 0

2 0002 500

Akce - 20%


Přívěsek z chryzokolu - sonora sunrise

 
velikost / váha
57x27x7mm / 19,8g
materiál chryzokol / stříbro 925
původ Mexiko
očista a nabíjení
na křišťálu
znamení zvěrokruhu Blíženci, Lev, Panna, Rak, Váhy, Střelec, Vodnář, Býk
čakra 5. čakra - Višuddha
harmonizační účinky
 
 
posiluje a okysličuje srdce a krev, příznivě působí na svalovou tkáň a kosterní systém, krční problémy, ženský hormonální systém, energeticky podporuje léčbu AIDS, rakoviny, krevních chorob, infekcí močového měchýře, špatné funkce ledvin.
duchovní rovina

 

 

učí principům humanity a podněcuje k podpoře druhým, minulé životy, léčí problémy se vztahem k autoritám, uvádí do souladu vaši osobní vůli s tím, co chce vaše Vyšší já, posiluje schopnost duchovního vidění.

 

Chryzokol s kupritem: dva mocné kameny - dynamický kuprit schopný dodávat do těla energii a očistný chryzokol podporující komunikaci a sdělování pravdy - se spojí v sonorském slunečním kameni. Kuprit, kámen filosofů, nás učí principům humanity a podněcuje nás k pomoci druhým. Kombinace těchto dvou kamenů nás pak učí pomáhat celé planetě. Sonorský sluneční kámen je vhodný ke zkoumání minulých životů a k poučení ze zkušeností, jimiž vaše duše už prošla. Jde o vynikající kámen k proměně destruktivních, emocionálích a mentálních stereotypů, ať už si je přinášíte z kteréhokoliv života či doby. Pomáhá rovněž cítit se bezpečně v jakékoliv situaci. Dále také povzbuzuje mysl, aby si dokázala poradit s obavami a zvládala situace, nad nimiž nemusíte mít vždy kontrolu. Posiluje důvěru, že všechno je tak, jak má být. Pomáhá překonávat problémy související se vztahem k autoritám, jakož jsou třeba otec, guru nebo učitel. Pomůže vymanit se ze zajetí představ o tom, co by se "správně mělo" dělat a z neustálé nadvlády rozumu. Uvádí do souladu vaši osobní vůli s tím, co chce vaše Vyšší já. Díky tomu můžete převzít zodpovědnost za svůj život. Tato kombinace kamenů k vám v případě potřeby přitáhne pozitivně jednajícího učitele.

Po fyzické stránce sonora sunrise nabízí velkou dávku vitality a síly. Také podporu v situacích, kdy máte strach ze smrtelné choroby a dodává vám odvahu, abyste to dokázali překonat. Přitahuje  k vám vše, co potřebujete, abyste podobnou situaci psychicky zvládli. Díky silné vitalitě omlazuje vaše hmotné tělo. Přiložená na srdce obnovuje energii v krvi. Kuprit pomáhá získávat energii cchi nebo-li pránu ze vzduchu při dýchání. Krví cchi putuje do buněk těla, které pak dokážou obnovit normální funkce. Sonora sunrise omlazuje základní čakry, pomázá ukotvovat hmotné tělo, aktivuje kreativitu, a obnovuje libido spolu s funkcí pohlavních orgánů.

Harmonizační účinky: kuprit v chryzokolu posiluje a okysličuje srdce a krev. Příznivě působí na svalovou tkáň a kosterní systém. Pomáhá překonávat metabolickou nerovnováhu. Prospěšný u krčních problémů. Má uvádět do rovnováhy ženský hormonální systém. Energeticky podporuje léčbu AIDS, rakoviny, krevních chorob, poruch vylučování tekutin, infekcí močového měchýře, špatné funkce ledvin, závrati nebo vysokohorské nemoci. Přispívá kuřákům při problémech s plícemi.

Noste na štítné žláze nebo přiložte na postižené místo, případně na místo, kde máte nedostatek energie. Chcete-li posílit schopnost duchovního vidění, přiložte kámen na čakru minulých životů.
misce svodou a křišťálem,pod proudem vody
přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: