❯ Krystaly  ❯  Náhrdelníky  ❯ 


Jaspis brekciový náhrdelník

kód: NHR597

skladem: 0

1 170


Náhrdelník z brekciového  a červeného jaspisu


obvod / váha 45-47cm / 65g
velikost kamenů 6mm, 8mm, 54x46x6mm
materiál jaspis / stříbro 925
očista kamenů
přes noc v misce s vodou a křišťálem, pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci libovolně dlouho
čakra
1. čakra - Múladhára
astrologické znamení           
Štír, Kozoroh, Býk, Rak, Váhy, Beran
léčebné využití odstraňuje jedovaté látky z oběhového systému, krve a jater, odstraňuje zablokování v játrech a cévách, menstruační potíže, menopauza, zastavuje krvácení a hojí rány, zvyšuje plodnost
duchovní rovina šamanské cesty, vybavování snů, ochraňuje, uzemňuje energii, pohlcuje negativní energii,  pročišťuje čakry, vyrovnává jin a jang

   Jaspis obecně: směs chalcedonu a křemene, vyskytující se v mnoha barvách, byl odjakživa považován za "matku všech kamenů", protože neustále vyzařuje energii. Nabízejí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku. Při léčbě sjednocuje všechny aspekty života. Jaspis připomíná lidem, aby si vzájemně pomáhali. Srovnává čakry a lze je použít k jejich správnému nastavení a vylazení. Každá barva jaspisu přísluší dané čakře. Tento kámen pomáhá při šamanských cestách a vybavování snů. Zajišťuje ochranu a uzemňuje energie těla. Pohlcuje negativní energii a současně pročišťuje a uvádí do rovnováhy čakry a auru. Udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang a současně zajišťuje rovnováhu duševní, citové a tělesné roviny s éterickou říší. Odstraňuje z prostředí elektromagnetické i jiné znečištění včetně radiace. Usnadňuje jasné myšlení, organizaci a dokončování projektů tím, že s vámi spolupracuje na tom, abyste se na ně zaměřili prostřednictvím svým otevřených energetických center.  Přináší svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů a podněcuje čestné chování k sobě samému. Povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy. Přináší pomoc během dlouhodobých nemocí nebo hospitalizace a dodává tělu energii. Je třeba jej používat dlouhodobě neboť funguje pomalu.

Červený jaspis: symbolizuje základní elementární sílu "Matky Země". Uzemňuje energii a napravuje nepříznivé situace. Nabízí ochranu před fyzickou hrozbou i psychickými útoky a také dokáže odvrátit nehody nebo smůlu. Používáním červeného jaspisu vrátíte negativní energie zpět k tomu, kdo je vyslal. Vynáší na světlo problémy ještě dřív, než se příliš rozrostou, a nabízí vhled do těch nejobtížnějších situací. Představuje ideální "kámen nářků", který dokáže uklidnit rozbouřené city, pokud si s ním pohráváme. Vsuneme-li jaspis pod polštář, nabíjí celý organismus energií a pomáhá rozpomenout se na obsah snů. Podněcuje činnost základní čakry a účastní se znovuzrození.   Pomáhá vám udržet si dobrou náladu a čelit všemu, co vám den přinese.

Léčebné využití:  čistí a stabilizuje auru a posiluje hranice osobnosti. Přináší zdraví a sílu a odstraňuje jedovaté látky z oběhového systému, krve a jater.  Odstraňuje rovněž zablokování v játrech a cévách. Pomáhá při menstruačních potížích a při menopauze. Pomáhá při cirkulaci a prohřeje studené končetiny nebo bolavé klouby a svaly. Zastavuje krvácení a pomáhá zacelovat rány. Aktivuje potenci, zvyšuje plodnost a ochraňuje pohlavní orgány.


podobné produkty: