❯  Krystaly


Růženín přívěsek

kód: P16

skladem: 0

500


Přívěsek z růženínu s postříbřeným závěsem

 
velikost / váha
44x44x7mm / 20,8g
materiál růženín / stříbro 925
očista kamenů
pod tekoucí vodou
nabíjení kamenů
růženín na přímém slunci rád ztrácí barvu, proto jej raději nabíjíme na slunci nepřímém
čakra
astrologické znamení
Býk, Váhy, Střelec, Ryby
harmonizační účinky                  ledviny, srdce, játra, plíce, genitálie, infekce močové trubice, odvádí z těla škodlivé látky, psychosomatické poruchy, střevní choroby, popáleniny
duchovní rovina probouzí něžnost, mírnost, přátelství a nesobeckou lásku, posiluje empatii a citlivost, učí trpělivosti, léčí rány srdce, učí odpouštět, oživuje fantazii, mírní stavy úzkosti
 

Růženín:  svou růžovou barvou v nás probouzí cit něžnosti, mírnosti, přátelství a nesobecké lásky. Jedná se  o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční čakru. Přináší poučení o skutečné podstatě lásky.  Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Vnáší do něj vnitřní hojení a lásku k sobě samému. Má uklidňující, tišící účinek. Výborně poslouží ve chvílích traumat nebo krizí. Pokud k sobě chcete přilákat lásku, nemusíte hledat už nic jiného než růžový křemen. Jestliže jej položíte vedle postele nebo do rohu vztahů ve vašem bytě, bude k vám přitahovat lásku a nové vztahy tak účinně, že budete potřebovat často ametyst, aby se jeho účinek poněkud zmírnil. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii a podněcuje projevy nezištné lásky.

Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity a otevře srdci a smyslům vše, co krásného nás obklopuje. Probouzí v nás citlivost a vnímavost pro umění, oživí v nás fantazii, inspiraci a duševní tvořivost. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavostí našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Učí také odpouštět - nám samotným i ostatním. Jako "kámen umělců" oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Příznivě ovlivňuje stavy úzkosti a neurotické potíže. Jedná se  o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Harmonizační účinky: má pozitivní účinek u chorob ledvin, srdce, jater, plic a genitálií, též u důležitých center vegetativního nervového systému. Léčí infekce močové trubice. Má výborný vliv na poruchy plodnosti mužů. Odvádí z těla škodlivé látky a přebytečné tekutiny. Je velmi vhodný pro děti. Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť. Pomáhá při Alzheimerově a Parkinsonově nemoci a při stařecké demenci.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


podobné produkty: