❯ Krystaly  ❯  Náhrdelníky  ❯ 


Achát mechový náhrdelník

kód: NHR608

skladem: 0

1 690


Náhrdelník z mechového achátu
 
 
obvod / váha
48-50cm / 53,2g
velikost kamenů 6mm, 8mm, 35x30x14mm
materiál mechový achát / stříbro 925
očista kamenů
přes noc v misce s vodou a křišťálem, pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci libovolně dlouho
čakra
astrologické znamení
Býk, Štír, Blíženci, Rak, Panna, Kozoroh
harmonizační účinky urychluje uzdravování, záněty, pročišťuje oběhový a vylučovací systém, stimuluje imunitu, infekce, kožní plísně, lymfatický oběh, mírní blest a usnadňuje porod
duchovní rovina osvěžuje duši, posiluje pozitivní vlastnosti a sebedůvěru, odstraňuje strach, citová rovnováha, omezuje stres, posiluje víru a naději, odstraňuje duchovní bloky
 
Mechový achát: je silně spjat s přírodou, se schopností obnovit narušenou rovnováhu. O mechovém achátu se tvrdí, že osvěžuje duši a umožní spatřit krásu ve všem okolo. Pomáhá snižovat citlivost na počasí a znečištění životního prostředí. Jedná se o mimořádně užitečný kámen pro každého, kdo pracuje v zemědělství nebo je nějak spjat s botanikou. Jokožto kámen zrození pomáhá mechový achát při práci porodním asistentkám. Mírní bolest a zajišťuje zdárný porod. Jedná se o kámen symbolizující nový počátek a podporující odstraňování duchovních bloků nebo spoutání. Je to kámen hojnosti a přitahuje bohatsví. Lze jej použít k dvojímu účelu. Rozumově orientovaným lidem pomáhá rozvíjet intuici, zatímco osobám silně intuitivně založeným umožňuje nasměrovat energii k praktickým záležitostem.
 
Duševní rovina: zlepšuje sebedůvěru a posiluje pozitivní vlastnosti svého majitele. Odstraňuje strach a hluboko zakořeněný neklid. Napomáhá rozvíjet sílu a schopnost vycházet s lidmi. Současně podněcuje k rozšiřování osobního prostoru a dosahování osobního růstu. Posiluje schopnost pokusit se po nezdaru zvládnout tutéž situaci ještě jednou, tentokrát za užití nových inspirujících metod.  Pomáhá schopnosti sebevyjádření, komunikace, dosáhnutí citové rovnováhy. Omezuje stres a mírní strach. Jakožto vysoce optimistický kámen posiluje víru a naději. Dobře poslouží tomu, kdo vinou momentálních okolností nebo mozkové nerovnováhy strádá depresemi. Funguje bez ohledu na to, jak složité mohou tyto průvodní okolnosti být.  Dodává majiteli schopnost vhledu do smyslu dění.

Harmonizační účinky: Urychluje uzdravování. Lze ho použít proti vleklým nemocem. Funguje proti zánětům, pročišťuje oběhový a vylučovací systém. Pomáhá lymfatickému oběhu a povzbuzuje ke zvýšené činnosti imunitní systém. Napomáhá předcházet hypoglykemii a dehydrataci. Léčí infekce, nachlazení, chřipku a snižuje horečku. Funguje i proti kožním plísním a infekcím.


Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


podobné produkty: