❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Malachit přívěšek

kód: P1039

skladem: 0

350


Přívěsek z malachitu s postříbřeným závěsem

 

velikost / váha
20x15x7mm / 6,6g
materiál malachit / stříbro 925
očista kamenů
proudící teplou vodou
nabíjení kamenů
na slunci
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky
velmi všestranný léčivý kámen, potlačuje křeče, usnadňuje porod, ženské pohlavní orgány, snižuje krevní tlak, léčí astma, artritidu, epilepsii, zlomeniny, otoky kloubů, patologické výrůstky, nádory, slinivka, slezina, příštitná žláza, uvádí do souladu DNA, potlačuje duševní choroby, léčí cukrovku
duchovní rovina
ochranný kámen, pohlcuje negativní energie, čistí a aktivuje čakry, nalazuje na duchovního průvodce, podporuje vize a duchovní pozorování, přináší harmonii, otevírá nás lásce, ukazuje - co blokuje náš duchovní růst, pomáhá vcítit se do myšlení druchých lidí, zvyšuje intiuci a vhled, pomáhá znovuzrození
 

Malachit: Uzemňuje duchovní energie do půdy. Někteří lidé věří, že se malachit dosud vyvíjí a později se stane jedním z nejvýznamějších kamenů nového milénia. Malachit je ale již dnes důležitým ochranným kamenem. Snadno pohlcuje negativní energie a znečišťující látky, které odebírá přímo z atmosféry nebo z lidského těla. Před použitím i po něm by se měl vyčistit tak, že jej necháme na slunci položený na krystalu křemene.

Malachit vstřebává znečištění plutoniem a chrání před zářením všeho druhu. Měl by ho mít doma každý, kdo žije v blízkosti jaderné elektrárny nebo zdroje přírodní radioaktivity. Rovněž čistí elektromagnetické znečištění  a léčí zemské energie. Je pevným poutem spjat s přírodními a božskými silami. Malachit čistí  a aktivuje čakry a umožňuje naladění na duchovního průvodce. Pokud se položí na třetí oko, podporuje vyvolávání vizí a duchovního pozorování. Položený na srdce přináší rovnováhu a harmonii. Otevírá srdce a vyvolává nepodmíněnou lásku.

V duševní rovině je malachit kamenem proměny. Pod vlivem tohoto kamene, spojeného s dobrodružstvím a podněcujicího k riziku a změnám, lze prožít mnohem intenzivnější život. Nelítostně ukazuje, co blokuje váš další duchovní růst. Malachit vytahuje hluboko ukryté pocity a psychosomatické problémy, přetrhává nežádoucí pouta a překonané způsoby jednání. Učí, jak přebírat odpovědnost za vlastní činy, myšlenky a pocity. Uvolňuje zábrany a povzbuzuje k projevům emocí. Tento kámen zvyšuje schopnost vcítit se do myšlení druhých lidí a ukazuje, jak by se jeho majitel cítil na jejich místě.  Potlačuje ostýchavost a podporuje přátelské vztahy. Malachit se projevuje užitečně při psychosexuálních problémech, zejména těch, které způsobily traumatizující sexuální zkušenosti v minulých životech. Pomáhá při procesu znovuzrození.   
 
 V duševním životě dokáže malachit proniknout ke kořeni problému. Zvyšuje intuici a vhled. Pomáhá potlačit duševní problémy včetně duševních chorob. Zmírňuje dyslexii. Posiluje schopnost vstřebávat a zpracovávat informace. S jeho pomocí dokážeme lépe pozorovat okolí a snáze porozumět složitým jevům. Položený na solar plexus umožňuje malachit zevrubné duševní uzdravení. Uvolňuje negativní zkušenosti a stará traumata, vynáší na povrch potlačované myšlenky, vrací schopnost hlubokého dýchání, uvádí do rovnováhy srdeční a pupeční čakru a zlepšuje schopnosti vnitřního vhledu. V citovém životě umožňuje  prožívání intenzivnějších emocí, ty se ale mohou rychle měnit. Malachit lze užít rovněž při zkoumání vlastního nitra. Podněcuje snění a vyvolává živé vzpomínky. V některých případech je ale třeba působení malachitu při uzdravování a procesech proměn podpořit dalšími kameny.
 

Harmonizační účinky: malachit je mimořádně  všestranný léčivý kámen. Zvlášť užitečný je při potlačování křečí (včetně menstruačních). Usnadňuje porod: někdy se mu říká kámen porodní báby. Rezonuje s ženskými pohlavními orgány a léčí pohlavní nerovnováhu. Snižuje krevní tlak, léčí astma, artritidu, epilepsii, zlomeniny, otoky kloubů, patologické výrůsky, nevolnost při cestování, závratě, nádory, zrakový nerv, slinivku břišní, slezinu a příštitnou žlázu. Uvádí do souladu DNA a buněčnou strukturu. Zlepšuje činnost imunitního systému. Podporuje odbourávání jedovatých látek v játrech, snižuje okyselování tkání. Pokud se nosí kolem pasu, léčí cukrovku.   Užívá-li se jako drahokamový elixír, aplikuje se pouze zevně. Druhou možností je postupovat nepřímou metodou, kdy se kámen položí do skleněné nádobky, jež se postaví do misky s vodou, aby se s ní kámen nedostal do styku.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


podobné produkty: