❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Křišťál s verdelitem přívěsek

kód: P1167

skladem: 0

2 200


Přívěsek ze zeleného turmalínu v křišťálu

 
velikost / váha
39x18x11mm / 11g
materiál
křišťál / stříbro 925
očista kamenů
důkladnou očistu provádíme pod tekoucí voudou
nabíjení kamenů
Nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho. Je vydatnou pomocí ostatním kamenům, které dobíjí a čistí.
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky
je to nejúčinnější léčivý krystal, pohlcuje-ukládá-uvolňuje a reguluje energii, je univerzální a může být použit na každou část těla, posiluje strukturalizaci celého těla
duchovní rovina
odstraňuje nerovnováhu, pročišťuje karmické vazby, odebírá negativní energii a nabíjí nás energií pozitivní, chrání auru, zajišťuje klidný spánek, zvyšuje energii, zvyšuje duševní schopnosti, pomáhá při meditaci, povzbuzuje jasnozřivost
 

Křišťál: je to nejúčinnější léčivý krystal a zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Uvádí energii do nejdokonalejšího možného stavu a odstraňuje vzniklou nerovnováhu. Jeho čirá barva v sobě skrývá všechny barvy duhy a tím je mu přisuzována osvícená moc sedmé čakry. S touto čakrou je také nejvíce spojován. Je to univerzální kámen, který nás svým čirým božím světlem dělá také tak čirými a pomáhá nám v karmických vazbách, které uvolňuje a pročišťuje. Jeho jasná zář nás spojuje s pramenem původní energie, která sídlí v našich duších, jen ji někdy nevnímáme. Působí jako katalyzátor urychlující výměnu energie, negativní odebírá a pozitivní nás nabíjí. Čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek.  Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny. 

Duchovní rovina: zvyšuje energii na nejvyšší možnou míru a funguje na všech úrovních bytí. Krystaly křemene v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí. Zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Při meditaci je schopen odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše.

Harmonizační účinky: je skoro univerzální a může být použit prakticky na každou oblast těla. Symbolizuje nejvyšší čistou a nejvyšší sílu "světla", jako očistnou a léčivou energii. Vše kladné v nás koncentruje a vše negativní od nás odebírá. Očišťuje duši a posiluje strukturalizaci celého těla. Harmonizuje čakry. Urychluje hojení popálenin a kožních nemocí. Zeslabuje působení ultrafialového záření, elektrosmogu, rentgenových a radioaktivních paprsků a geopatogenních zón. Abyste si obnovili a udrželi zdraví, pijte 9 dnů po sobě vodu, v níž jste povařili 9 malých křemenných krystalů, což je starobylý keltský postup.

Zelený turmalín (verdelit):  funguje jako vynikající léčitel a napomáhá při vyvolávání živých vizí. Otevírá srdeční čakru, zvyšuje soucit, něhu, trpělivost a pocit sounáležitosti. Dodává životní síly. Přetváří negativní energii v pozitivní a zahání pocit strachu. Zelený turmalín zvyšuje otevřenost a trpělivost. Pomocí tohoto kamene lze hledat možná řešení problémů a vybírat ta nejpřínosnější. Svému nositeli přitahuje prosperitu a hojnost. Zelený turmalín pomáhá překonávat problémy spojené s postavou otce. Podporuje studium bylin, podporuje jejich užívání k léčbě a má sílu léčit i samy rostliny.

Posiluje nervový systém a připravuje podmínky pro zvýšení vibrací. Uzdravuje oči, srdce, brzlík, mozek a imunitní systém. Pomáhá snižovat tělesnou hmotnost, přináší úlevu při únavovém syndromu a vyčerpanosti. Pomáhá srovnat páteř a blahodárně působí na namožené svaly. Je účinný detoxikant. Léčí zácpu i průjem. Dokáže omezit pocity klaustrofobie a návaly paniky.


Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.

podobné produkty: