❯ Krystaly  ❯  Náramky  ❯ 


AAA Turmalín melounový náramek (RARITA)

kód: N875

skladem: 0

3 900


Náramek z AAA melounového turmalínu
se stříbrným zapínáním
 
 
obvod / váha
17-20cm (vč. řetízku) / 9,5g
velikost kamenů
cca 2x6mm
materiál
melounový turmalín / stříbro 925
očista kamenů
čistíme 1x týdně pod proudem teplé vody
nabíjení kamenů
na křišťálu
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky posiluje imunitu, chrání před virovými onemocněními, potlačuje bolesti, posiluje nervový systém, oči, srdce, brzlík, mozek, detoxikuje, krevní oběh, slezina, játra, cévy, endokrinní systém, plíce, ledviny, močový měchýř, dutiny, svaly a šlachy
duchovní rovina
pohlcuje negativní vibrace, je ochranným šamanským kamenem, propojuje, čistí a harmonizuje čakry, odstraňuje z aury bloky, vyrovnává jin a jang, napomáhá pochopení sebe i druhých, vize, zvyšuje soucit
 

Turmalín:  je v mnoha ohledech jedinečný kámen, který nemá nikdy nepříznivý účinek, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost. Pročišťuje a transformuje příliš těžkou energii do podoby lehkých vibrací. Odstraňuje stres, zlost a strach. Je to šamanský kámen, který zajišťuje ochranu během obřadů. Lze jej použít pro věštění z koule. Propojuje, čistí a harmonizuje čakry, odstraňuje bloky z aury a vytváří ochranný štít kolem těla. Udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad rozčilujícími situacemi.

Turmalín je pevně spjat s božskými energiemi a nesmírně blahodárně působí na zahrady a rostliny. Dokáže účinkovat jako přírodní insekticid, drží si škůdce od těla a zakope-li  se do země, urychluje růst obilí a zlepšuje jeho zdraví.

V duševním životě napomáhá pochopení sebe sama i ostatních. Zavede vás hlouběji do vašeho nitra a zvýší vám sebedůvěru. Zahání myšlenky navozující pocit oběti a přitahuje ke svému nositeli inspiraci, porozumění, toleranci a prosperitu. Turmalín je účinný léčitel rozumu i duše. Uvádí do rovnováhy levou a pravou mozkovou hemisféru a proměňuje zakořeněné negativní myšlenkové vzorce v pozitivní. Uvádí do rovnováhy proud myšlenek, čakry a biomagnetický obal. Nápomocný při paranoidních stavech a dyslexii. Zlepšuje koncentraci mezi rukou a zrakem společně s ukládáním a překladem zakódovaných informací.

Melounový turmalín: je „superaktivátorem" srdeční čakry, který ji spojuje s vyšším já a posiluje lásku, něhu a přátelství. Tento kámen prohlubuje trpělivost a učí taktu a diplomatickému jednání. Zmírňuje deprese a strach. Navozuje pocit vnitřní jistoty. Melounový turmalín pomáhá porozumět různým situacím a srozumitelně vyjadřovat vlastní záměry. Pomáhá na citové poruchy a přináší úlevu od starých bolestí. Rozvíjí přátelství a pomáhá nacházet radost a potěšení v každé situaci.

Při harmonizaci odstraňuje jakýkoli odpor kladený snaze přetvořit vlastní osobnost a spojit ji v jeden celek. Podporuje regeneraci nervů, zejména při paralýze nebo roztroušené skleróze. Tiší stres.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.

podobné produkty: