❯ Krystaly  ❯  Surové kameny  ❯ 


Prehnit s turmalínem surový

kód: KS998

skladem: 0

1 990


Surový prehnit s turmalínem

velikost / váha
48x35x18mm / 16,9g
očista kamenů
pod proudem vlažné vody
nabíjení kamenů
položte jej na 24 hodin doprostřed zeleně
čakra
4. čakra - Anáhata
astrologické znamení
harmonizační účinky                                    
odstraňuje toxiny, zlepšuje metabolismus a oběh krve, snižuje vysoký krevní tlak, ledviny, močový měchýř, brzlík, ramena, hruď a plíce, upravuje krevní poruchy a pojivovou tkáň, dokáže stabilizovat zhoubné nádory, klaustrofobie, agorafobie
duchovní rovina
věštění a šamanství, zlepšuje vizualizaci, hluboká meditace, spojení s vyšším já, zvyšuje jasnovidecké schopnosti, chrání auru, jasnozřivé sny, učí říkat NE, potlačuje noční můry a fobie, léčí nerovnováhu
 
Prehnit: je pojmenován po majoru Prehnovi, který jej objevil v Jižní Africe. Dříve prehnit užívali domorodí šamani a šamanky při věštení a šamanství. V moderní magii je známý jako prorocký kámen. Klidný prehnit je kamenem nepodmíněné lásky a současně i krystalem, který dokáže léčit léčitele. Zlepšuje vytváření vizuálních představ a navozuje stav hluboké meditace, v níž lze navázat spojení se svým vyšším já. Při meditacích s tímto krystalem se dostanete do kontaktu s vesmírným energetickým polem. Někdy se soudí, že prehnit umožňuje spojení s archandělem Rafaelem a dalšími duchovními a mimozemskými bytostmi. Prehnit zvyšuje jasnovidecké schopnosti a současně i umění prozkoumat vlastní nitro. Jedná se o kámen, který vám umožňuje být vždy připraveni - bez ohledu na to, oč se jedná. Naladí vás na božskou energii. Podněcuje prorocké sklony a ukáže vám cestu vpřed k duchovnímu růstu.
 
Tento krystal pečetí aurální pole ochranným štítem božské energie. Je užitečný při tvorbě ochranných hranic, neboť dokáže harmonizovat celé okolní prostředí. Současně přináší klid a ochranu. Výborně účinkuje, když se položí do zahrady. Pomůže také proměnit váš domov doslova ve svatyni zdraví. Prehnit přináší poznání, jak se dostat do souladu s přírodou a přírodními silami. Revitalizuje a obnovuje okolní prostředí.
 
Jedná se o kámen pro feng-šuej. Pomáhá při odstraňování vad řeči. Podporuje schopost zbavit se všeho, co už nepotřebujeme, a správně uspořádat vše, co jste si ponechali. Pomáhá proto všem, kdo v důsledku vnitřní chudoby dosud hromadí majetek či lásku. Takový sklon může pramenit ze zkušenosti v minulých životech - ať už se jednalo o hmotnou nouzi nebo o nedostatek lásky. S pomocí prehnitu se podaří znovu obnovit víru v moc univerza a duše začne znovu věřit v projevy božství. 

Duševní rovina: prehnit se používá, aby navodil jasnozřivé sny. Hned, jak se probudíte, podržte ho v ruce, aby vám pomohl vybavit si sny z předešlé noci. Položte jej vedle balíčku tarotových karet, křišťálové koule nebo jiného nástroje určeného k věštění, aby zvýšil vaše věštecké schonosti.  Je možná nejlepší kámen, který vám pomůže říci "ne" na nerozumnou žádost doma nebo v práci. Obzvláště se hodí pro ženy, které nedokážou projevit zlost nebo někoho o něco požádat, hlavně v prostředí, kde vládnou muži.  Potlačuje noční můry, fobie a utkvělé obavy. Odhaluje a léčí nerovnováhu, která je vyvolává. Blahodárně účinkuje na hyperaktivní děti a zvířata a na karmické příčiny situací, v nichž se ocitáte.  Když pojedete na dovolenou, nechte prehnit doma, aby vám ochraňoval domácnost.
Harmonizační účinky: odstraňuje toxiny z těla a přispívá lepšímu fungování metabolismu a oběhu krve, vyrovnává kulminační body v těle a snižuje vysoký krevní tlak. Je užitečný při diagnostikování, dokáže proniknout ke kořenům nemoci. Jeho léčebné schopnosti působí na ledviny, močový měchýř, brzlík, ramena, hruď  a plíce. Upravuje krevní poruchy, pojivovou tkáň a dokáže stabilizovat zhoubné nádory. Je účinný při klaustrofobii a agorafobii a je vhodný při léčení v nepřítomnosti pacienta.

podobné produkty: