❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Šatukit přívěsek (rarita)

kód: P1316

skladem: 0

2 0702 300

Akce - 10%


Přívěsek ze šatukitu

 
velikost
46x32x7mm / 20,7g
materiál
šatukit / stříbro 925
očista kamenů
pod proudící vodou
nabíjení kamenů
na slunci nebo na křišťálu
čakra
astrologické znamení
pro všechna znamení
harmonizační účinky              
uvádí tělo zpět do rovnováhy, elixír účinkuje jako univerzální tonikum, léčí angínu, zvyšuje srážlivost krve a odstraňuje zablokování mezibuněčných struktur
duchovní rovina
zvyšuje vibrace, přináší průzračné vize, rozvíjí metafyzické schopnosti, odstraňuje hypnotické příkazy a kletby, pomáhá při dálkovém pozorování
 

Šatukit: je vysoce duchovní kámen zvyšující vibrace. Podněcuje činnost třetího oka a krční čakry, kterou uvádí do souladu. Přináší průzračné mentální vize a současně jim napomáhá porozumět a mluvit o nich. Zvláště užitečný je krystal v případech, kdy rozvoji vašich metafyzických schopností brání zkušenosti z minulých životů. Odstraňuje hypnotické příkazy zakazující užívání mentálního zraku. Krystal odstraňuje kletby a rozkazy pocházející z minulých životů.

Šatukit pomáhá při dálkovém pozorování. Díky svým silným ochranným schopnostem zajišťuje, že entity, s nimiž se při tom dostanete do styku, nepřevezmou vládu nad vašim fyzickým tělem. Vyvolává vysoké vibrace umožňující kontakt s nejryzejším čistým zdrojem energie. Krystal lze použít při rozvoji mentálních schopností jako je automatické psaní a telepatie. Umožňuje srozumitelnou komunikaci s mimozemskými bytostmi.

Harmonizační účinky: blahodárně působí na menší zdravotní problémy a uvádí tělo zpět do rovnováhy. Elixír účinkuje jako univerzální tonikum, zejména z jara. Kámen léčí angínu, zvyšuje srážlivost krve a odstraňuje zablokování mezibuněčných struktur.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


podobné produkty: