❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Achát větévkový přívěsek

kód: P1341

skladem: 0

1 800


Přívěsek z AAA větévkového achátu
 
velikost / váha
30x17x7mm / 8,3g
materiál
větévkový achát / stříbro 925
očista kamenů
přes noc v misce s vodou a křišťálem, pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci libovolně dlouho
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky                    
nervový systém a choroby jako je neuralgie či migrény, působí přiznivě rovněž na poruchy kosterní soustavy; potlačuje degeneraci vlásečnic a stimuluje oběhový systém.
duchovní rovina
uzemňuje, připomíná, abyste i v průběhu celoživotního růstu zůstali spojeni s vlastími kořeny, otevírá a harmonizuje čakry.
 
Větévkový achát: je známý coby kámen hojnosti. Vnáší dostatek a hojnost do všech oblastí lidského života včetně podnikání a zemědělství. Lze jej použít ke zvýšení výnosů obilí stejně jako k udržení zdraví pokojových rostlin.  Tento achát vytváří klidné a mírumilovné prostředí (vnější i vnitřní) a posiluje schopnost naplno prožívat a vychutnávat si každý okamžik. Tento kámen je zvlášť silně propojen s rostlinnou říší a dokáže posílit vaši komunikace s tímto světem. Prohloubí vaše spojení se Zemí. Větévkový achát pracuje jen zvolna a potřebuje jistý čas, aby se mohl naplno projevit a přinést očekávané výsledky.

V duševní rovině vám pomůže udržet soustředěnost ve chvílích, kdy na vás působí zmatky a hádky. Pomáhá uchovávat stabilitu. Propůjčí vám vytrvalost společně se schopností hledět na problémy jako na výzvy, které je nutno překonat.

Na duchovní úrovni připomíná, abyste i v průběhu celoživotního růstu zůstali spojeni s vlastími kořeny. Otevírá a harmonizuje čakry, neboť jim umožňuje přijímat vyšší vědomí.

Harmonizační účinky: na nejjemnější úrovni dokáže vyléčit nerovnováhu způsobenou poruchami vyváženosti čaker. V těle tento krystal rezonuje s oblastmi jako je krevní řečiště a nervy. Harmonizuje nervový systém a choroby jako je neuralgie či migrény. Působí přiznivě rovněž na poruchy kosterní soustavy a uvádí kostru do souladu s hmotnou realitou. Potlačuje degeneraci vlásečnic a stimuluje oběhový systém. Jedná se o užitečný kámen pro léčbu rostlin stejně jako samotné Země. Stabilizuje víry vznikající v energetickém poli Země a dokáže překonávat geopatogenní zóny společně se zemskými liniemi.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.

podobné produkty: