❯ Krystaly  ❯  Náramky  ❯ 


Zlatý obsidián náramek

kód: N930

skladem: 0

1 100


Náramek ze zlatého obsidiánu

 
obvod / váha
18cm / 36,8g
velikost kamenů
12mm
očista kamenů
proudem vlažné vody
nabíjení kamenů
na slunci
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky
usnadňuje fyzické trávení, zbavuje organismus toxických látek, odstraňuje bloky a napětí jak ve fyzickém, tak i v jemnohmotném těle, snižuje bolest při artritidě, problémech s klouby, křečích a zraněních, zahání bolest a zastavuje krvácení, má vynikající vliv na krevní oběh, zahřívá končetiny a lze jej použít ke zmenšení zbytnělé prostaty
duchovní rovina
zavádí do podvědomí a pomáhá při cestách do minulých životů, uzemňuje, ochraňuje a odsává negativní energii, eliminuje zablokování energie, pomáhá postavit se vlastnímu stínu a přijmout jej, přinese vám poznání týkající se vaší duchovní podstaty
 
 

 Obsidián obecně: vznikl z roztavené lávy, která ztuhla tak rychle, že neměla čas zkrystalizovat. Jedná se o kámen bez hranic a bez omezení. Díky tomu účinkuje mimořádně rychle a s obrovskou silou. Pomáhá pravdě, odráží jednotlivé lidské vlastnosti a nemilosrdně odhaluje trhliny, slabosti a bloky. Před obsidiánem nelze nic zatajit. Tím, že umí nabídnout způsob, jak se zbavit všech destruktivních a oslabujících vlastností, nás obsidián podněcuje k dalšímu růstu a během celého procesu nám poskytuje stabilní podporu. Umožňuje důkladné a do hloubky jdoucí léčení duše. Obsidián pomáhá při cestách do minulých životů, kde dokáže vyléčit hnisající emoce a traumata, jejichž vliv přetrvává až do současnosti.

Obsidián je silně ochranný kámen vytvářející štít proti všem negativnímu. Zajišťuje uzemňující lano vedoucí ze základní čakry  až do středu Země. Pohlcuje negativní energii z okolního prostředí a ve chvílích, kdy je to třeba, dokáže posilovat svého nositele. Přínáší pomoc vysoce citlivým lidem. Dokáže zablokovat duševní  útoky a odstraňuje negativní duchovní vlivy. Uklidňující účinek v podobě odstranění stresu a napětí může mít rovněž umístění obsidiánu vedle postele nebo pod polštář, jelikož kámen dokáže ukázat i jejich zdroje. Vzhledem k vysoké schopnosti obsidiánu odsávat negativní energie je nezbytné kámen umýt pod tekoucí vodou, kdykoliv jej použijeme ke zmíněnému účelu.

V duchovní rovině dodává obsidián duši nové životní síly. Eliminuje zablokování energie, ulevuje od napětí, začleňuje do osobnosti její psychologický stín a přispívá tak k dosažení duchovní integrity. Ukotvuje ducha ve hmotném těle a podněcuje růst na všech úrovních. Pobízí ke zkoumání neznámého a otevírání nových obzorů.

 Zlatý obsidián: funguje mimořádně účinně při věštění. Zavede vás do budoucnosti i minulosti a současně i ke kořenům problémů. Ukazuje, co je zapotřebí udělat pro uzdravení; k němu však budou nutné další krystaly. V duševní rovině zlatavě lesklý obsidián odstraňuje jakýkoliv pocit marnosti nebo konflikt spojený s vlastním egem, jemuž kámen poskytuje moudrost nutnou k duchovnímu nasměřování. Pokud se používá při léčení, udržuje zlatavě lesklý obsidián v rovnováze energetická pole.

Harmonizační účinky: největším darem obsidiánu je možnost vhledu do příčin nerovnováhy. Napomáhá strávit vše, co je těžko přijatelné. Současně usnadňuje i fyzické trávení. Zbavuje organismus toxických látek, odstraňuje bloky a napětí jak ve fyzickém, tak i v jemnohmotném, vyšším těle - včetně zkornatění cév. Snižuje bolest při artritidě, problémech s klouby, křečích a zraněních. Obsidiánový elixír působí blahodárně při šoku. Zahání bolest a zastavuje krvácení. Má vynikající vliv na krevní oběh. Zahřívá končetiny a lze jej použít ke zmenšení zbytnělé prostaty. Urychluje léčení úrazů, poranění, tržných ran, pohmožděnin a vymknutí.


podobné produkty: