❯ Krystaly  ❯  Surové kameny  ❯ 


AAA Lemurijský křišťál

kód: KS96

skladem: 0

3 800


Lemurijský křišťál se sagenitem a hematitem

 
obvod / váha
76x35x25mm / 107g
očista kamenů
důkladnou očistu provádíme pod tekoucí voudou
nabíjení kamenů
Nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho. Je vydatnou pomocí ostatním kamenům, které dobíjí a čistí.
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky
je to nejúčinnější léčivý krystal, pohlcuje-ukládá-uvolňuje a reguluje energii, je univerzální a může být použit na každou část těla, posiluje strukturalizaci celého těla
duchovní rovina
odstraňuje nerovnováhu, pročišťuje karmické vazby, odebírá negativní energii a nabíjí nás energií pozitivní, chrání auru, zajišťuje klidný spánek, zvyšuje energii, zvyšuje duševní schopnosti, pomáhá při meditaci, povzbuzuje jasnozřivost
 

Lemurijské semeno: je dokonalý nástroj pro ty, kdo pracují se světelnými energiemi. Zahájíme-li důkladný vibrační posun, lemurijské krystaly nám poskytnou dar bezpodmínečné lásky k Zemi. Těm, kdo pracují se světlem, připomínají, aby pracovali na svém růstu a vývoji, a pomáhali v tom ostatním. Když po něm vystupujeme jako po žebříku a dosáhneme vnitřních a multidimenzionálních zážitků, učí nás, že jsme mnohadimenzionální  bytosti a poskytne objektivní pohled na předchozí životy. Připomíná, že dualita, rozdělení, ve fyzické dimenzi je pouhou iluzí, že léčba je jen opětovné sjednocení s duchovní podstatou a že čas je pouhým klamem fyzické inkarnace. Tím ukazuje, jak se posunout za její hranice ke "všemu, co jest" čili k universu.

Lemurijský křemen je ideální k mřížkování pro kontakt s anděly, otevírá hvězdnou bránu a ukotvuje starodávnou moudrost do přítomnosti. Tento krystal vědomě znovu napojuje na minulé poznatky, protože podněcuje duchovní trénink a léčivé schopnosti. Jestliže je v terapii minulých životů zpřístupníte dřív, než se projeví ne-moc nebo destruktivní emocionální vzorce, ulehčují obnovu vnitřní dokonalosti. Magické hůlky z lemurijských křemenů jsou výborné pro vyrovnání a čistění čaker, odstraňují karmickou suť a příkazy duše. Lemurijský krystal aktivuje vyšší rezonance každé čakry a spojuje je se světelným tělem, usnadňuje důkladnou komunikaci mezi fyzickou a jemnohmotnou rovinou bytí, uzemňuje vibrační posuny do fyzické sféry. 
 
V duševní rovině nás tento kámen učí, že myšlenky mohou přetvářet realitu a zhmotňovat se. Jsou-li řízeny se správným záměrem a sebedůvěrou, projeví svůj potenciál naplno. Chcete-li se vrátit do důležitého snu nebo získat jasno a vhled do vědomého snění, případně si vysnít novou skutečnost, vložte si lemurijský křemen pod polštář. 
 
V léčivém kole, zejména je-li aktivován elestiálním křemenem, otvírá multidimenzionální léčivý prostor a účinnou energetickou bránu, která vede do minulosti, přítomnosti i budoucnosti a může zpřístupnit a přeměnit kteroukoli fázi duševního vývoje. Použitím lemurijských křemenů s kouřovými elestiálními a ukotvením vysokovibrační energie aktivuje kosmickou kotvu pro světelné tělo. Při čistění negativních energií - které se, často formou katarze, převedou do pozitivních vzpomínek - dobře funguje v kombinaci s hanksitem. Lemurijský krystal jako laser odřezává ne-mocné či opotřebované a v jemnohmotných i fyzických tělech otevírá nové energetické kanály.

 Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


podobné produkty: