❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Obsidián duhový přívěsek

kód: P1378

skladem: 0

850


Přívěsek z duhového obsidiánu

 
velikost / váha
35x25x9mm / 10,7g
materiál
duhový obsidián / stříbro 925
očista kamenů
proudem vlažné vody
nabíjení kamenů
na slunci
čakra
astrologické znamení  
harmonizační účinky
nejvíce působí na mozek, odkud řídí celý nervový systém, posiluje obranné mechanismy, zvlášť účinný je při léčení potíží v zažívacích orgánech, počínaje samotným žaludkem, střevy přes játra, ledviny až po žlázy s vnitřní sekrecí, zbavuje organismus toxických látek, odstraňuje bloky a napětí, snižuje bolest při artritidě, problémech s klouby, křečích a zraněních, zahání bolest a zastavuje krvácení, má vynikající vliv na krevní oběh
duchovní rovina
zavádí do podvědomí a pomáhá při cestách do minulých životů, uzemňuje, ochraňuje a odsává negativní energii, eliminuje zablokování energie, pomáhá postavit se vlastnímu stínu a přijmout jej, přinese vám poznání týkající se vaší duchovní podstaty, pokud se nosí jako přívěsek, dokáže duhový obsidián vstřebávat negativní energii z aury a odvádět z těla stres
 
 

Obsidián obecně: vznikl z roztavené lávy, která ztuhla tak rychle, že neměla čas zkrystalizovat. Jedná se o kámen bez hranic a bez omezení. Díky tomu účinkuje mimořádně rychle a s obrovskou silou. Pomáhá pravdě, odráží jednotlivé lidské vlastnosti a nemilosrdně odhaluje trhliny, slabosti a bloky. Před obsidiánem nelze nic zatajit. Tím, že umí nabídnout způsob, jak se zbavit všech destruktivních a oslabujících vlastností, nás obsidián podněcuje k dalšímu růstu a během celého procesu nám poskytuje stabilní podporu. Umožňuje důkladné a do hloubky jdoucí léčení duše. Obsidián pomáhá při cestách do minulých životů, kde dokáže vyléčit hnisající emoce a traumata, jejichž vliv přetrvává až do současnosti.

 Obsidián je silně ochranný kámen vytvářející štít proti všem negativnímu. Zajišťuje uzemňující lano vedoucí ze základní čakry  až do středu Země. Pohlcuje negativní energii z okolního prostředí a ve chvílích, kdy je to třeba, dokáže posilovat svého nositele. Přínáší pomoc vysoce citlivým lidem. Dokáže zablokovat duševní  útoky a odstraňuje negativní duchovní vlivy. Uklidňující účinek v podobě odstranění stresu a napětí může mít rovněž umístění obsidiánu vedle postele nebo pod polštář, jelikož kámen dokáže ukázat i jejich zdroje. Vzhledem k vysoké schopnosti obsidiánu odsávat negativní energie je nezbytné kámen umýt pod tekoucí vodou, kdykoliv jej použijeme ke zmíněnému účelu.

 V duchovní rovině dodává obsidián duši nové životní síly. Eliminuje zablokování energie, ulevuje od napětí, začleňuje do osobnosti její psychologický stín a přispívá tak k dosažení duchovní integrity. Ukotvuje ducha ve hmotném těle a podněcuje růst na všech úrovních. Pobízí ke zkoumání neznámého a otevírání nových obzorů.

 Duhový obsidián: hraje skutečně všemi barvami a tak má širokou škálu použití. Je však velmi vzácný. Je jedním z nejjemněji působících obsidiánů, ale současně má silné ochranné účinky. Přinese vám poznání týkající se vaší duchovní podstaty. Dokáže přetnout vazby spojující vás se starou láskou a jemně odstraní háčky, které ostatní zanechali ve vašem srdci, aby z vás vysáli srdeční energii. Pokud se nosí jako přívěsek, dokáže duhový obsidián vstřebávat negativní energii z aury a odvádět z těla stres.

 Stejně jako se to říká o všech duhových kamenech, i duhový obsidián prý vznikl na konci duhy a má schopnost plnit přání. Je účinný při všech transformačních rituálech a je vynikající při věštění. Zvyšuje prorocké schopnosti a je báječným ohniskem při kouzlení za účelem splnění přání a při vizualizacích.  Je to výborný kámen pro léčitele, kteří jím čistí atmosféru a svou vlastní auru poté, co poskytli léčbu.

Harmonizační účinky: nejvíce působí na mozek, odkud řídí celý nervový systém. Posiluje obranné mechanismy. Zvlášť účinný je při léčení potíží v zažívacích orgánech, počínaje samotným žaludkem, střevy přes játra, ledviny až po žlázy s vnitřní sekrecí. Zbavuje organismus toxických látek, odstraňuje bloky a napětí jak ve fyzickém, tak i v jemnohmotném těle. Snižuje bolest při artritidě, problémech s klouby, křečích a zraněních. Zahání bolest a zastavuje krvácení. Má vynikající vliv na krevní oběh. Při chronických potížích dokáže přivodit neočekávané zlepšení stavu. Zlepšuje periferní prokrvení a pomáhá při poruchách vidění. Podporuje vůli a vytrvalost, zejména při překonávání závislostí na alkoholu, nikotinu a drogách celkově.


podobné produkty: