❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Kakoxenit přívěsek (rarita)

kód: P1383

skladem: 0

1 780


Přívěsek z kakoxenitu

 

velikost / váha
49x34x5mm / 14g
materiál
kakoxenit / stříbro Ag925
očista kamenů
přes noc v misce s vodou a křišťálem, pod proudem vody
nabíjení kamenů
ametysty z některých nalezišť na slunci blednou, tudíž je nabíjíme raději z dosahu přímého slunce
čakra
astrologické znamení
všechna znamení
harmonizační účinky podporuje vědomí psychosomatických příčin nemoci a holistickou podstatu léčby, prospívá buněčné paměti, srdci, plícím, nadledvinkám, štítné žláze, při respiračnách onemocněních, nachlazení a chřipce, vyvažuje hormonální a buněčné obtíže
duchovní rovina zvyšuje duchovní uvědomění, meditace, regrese, aktivuje třetí oko a korunní čakru, aktivuje všechna jmenohmotná těla a pozvedá je na nejvyšší duchovní vibrace, aktivuje duchovní dary a zvyšuje metafyzickou práci všeho druhu
 

Kakoxenit: je známý jako kámen nanebevstoupení, zvyšuje duchovní uvědomění. V duchovní sféře se tento kámen využívá při meditaci nebo při regresi čili náhledu do minulého života. Přenáší vás k jádru vzpomínek duše, což léčí nebo sjednocuje, aby mohlo dojít k duchovnímu vývoji v současnosti. Kakoxenit obsažený uvnitř ametystu aktivuje třetí oko a korunní čakru a zvyšuje vnímavost k přijímání nových myšlenek. Umocňuje též účinek rituálů při úplňku nebo novu.

 Ve sféře psychiky je nápomocný při překonávání obav a oproštění od stresu. Harmonizuje osobní vůli pomocí vyššího já a zdůrazňuje pozitivitu ve všem, co děláte. Podporuje vymanění ze zábran a omezení. Čelíte-li opravdu nepřekonatelným potížím, kakoxenit vytváří bezpečný prostor, do něhož se můžete stáhnout, a povzbuzuje vás, abyste události viděli v pozitivním světle.
 

V oblasti ekologické kakoxenit pomocí planetárního přeskupení stimuluje vibrační vývoj Země,  lze jím mřížkovat pro léčení Země.

Harmonizační účinky: kakoxenit je holistický léčitel, který podporuje vědomí psychosomatických příčin nemoci a holistickou podstatu léčby. Prospívá buněčné paměti, srdci, plícím, nadledvinkám a štítné žláze. Je vhodný při respiračnách onemocněních, nachlazení a chřipce. Vyvažuje hormonální a buněčné obtíže.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


podobné produkty: