❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Merlinit přívěsek

kód: P1384

skladem: 0

790


Přívěsek z merlinitu
 
velikost / váha
30x6mm / 8,4g
materiál
merlinit / stříbro 925
očista kamenů
přes noc v misce s vodou a křišťálem, pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci libovolně dlouho
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky                     
zvyšuje průtok energie podél páteře, podporuje dýchací, nervovou a oběhovou soustravu, střeva a srdce
duchovní rovina
posilňuje mystické a jasnovidné schopnosti, minulé životy, šamanské cesty, vyrovnává jin a jang, karmická léčba
 
Merlinit: vnáší do vašeho života magii a štěstí. Tento dendritický kámen v sobě nese moudrost šamanů, alchymistů a mágů, získává přístup do různých dimenzí a je vhodným společníkem při cestování mezi světy. Podporuje šamanské praktiky nebo magické rituály a zajišťuje úspěšné zakončení duchovního úsilí. Tento kámen je kombinací achátu a psilomelanu. Je naladěný na elementy země, vzduchu, ohně a vody. Symbolizuje jednotu živlů a světů.

Z duchovního hlediska je to kámen rovnováhy, jeho dvojí zbarvení přináší harmonii, vyrovnává energie jin a jang, vědomí a nevědomí, intelekt a intuici, mužské a ženské energie. Je výborným pomocníkem pro spojování ženského a mužského božství – Bohyně a Boha – prolíná v sobě duchovní a zemské vibrace a uzemňuje do těla i do prostředí.

V psychické rovině je merlinit mocný očišťovač energie, přepisuje programy vrozených vzorců chování v duševním a emocionálním éterickém plánu a vyvolává hlubokou změnu. Napomáhá smířit se s negativními zkušenostmi a mění je v pozitivní poznatky. Je vysoce účinný pro karmickou léčbu, sahá do minulosti pro přečtení záznamů v akáši a usnadňuje přeformulování názorů a slibů, které tvoří dnešní bloky.

Fyzicky merlinit podporuje cirkulaci enegie kyslíku kolem těla. Je to kámen úspory energie, který podle potřeby zpomaluje nebo urychluje děje a jeho dendritické úponky rezinují s nervovými vlákny. Zvyšuje průtok energie podél páteře a skrz mozek může být nápomocný při harmonizování nervového systému pod přívalem vyšších vibrací. Podporuje dýchací, nervovou a oběhovou soustravu, střeva a srdce.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.

podobné produkty: