❯ Krystaly  ❯  Náhrdelníky  ❯ 


Ametyst náhrdelník

kód: NHR692

skladem: 0

2 350


Náhrdelník z ametystu

 
obvod / váha
45-48cm / 60g
velikost kamenů 6-10mm, 45x32x6mm
materiál ametyst / stříbro 925
očista kamenů
přes noc v misce s vodou a křišťálem, pod proudem vody
nabíjení kamenů
Ametysty z některých nalezišť na slunci ztrácejí barvu, tudíž je nabíjíme raději z dosahu přímého slunce.  
čakra
astrologické znamení
Beran, Panna, Štír, Střelec, Kozoroh, Ryby, Vodnář
harmonizační účinky vylazuje metabolismus, ulevuje od bolesti, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém; čistí krev, léčí rány, kožní choroby
duchovní rovina intuice, meditace, věštění, uklidňuje, brání před psychickými útoky

 

Ametyst: je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou silou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou léčivou a očistnou moc. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Blokuje geopatogenní zóny a negativní energie v prostředí kolem nás. Přispívá k dosažení rozšířených stavů vědomí a napomáhá při meditacích. Podporuje střízlivost. Překonává závislosti a bloky všeho druhu. Pokud se užívá na vyšších úrovních osobnosti, otevírá ametyst bránu do jiné reality. 
 
Ametyts je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže dle potřeby uklidnit i povzbudit. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek. Působí příznivě na schopnost rozhodování. Posiluje zdravé racionální uvažování majitele a podněcuje i jeho duchovní vhled. Současně podporuje proměnu záměrů ve skutečnost.
 

Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti, zahání noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny.  Zlepšuje paměť a motivaci, pomáhá zaměření na realističtější cíle. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět.  Udržuje rovnováhu mezi "vysokým" a "nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou. 

Je jedním z nejspirituálnějších kamenů. Přináší božskou lásku, nabízí vhled do skutečné podstaty člověka, povzbuzuje k nezištnosti a duchovní moudrosti. Otevírá cestu pro rozvoj intuice a podporuje vrozené vlohy. Jedná se o vynikající kámen pro meditaci a věštění. Lze jej umístit na třetí oko, aby povzbudil jeho činnost.

Harmonizační účinky: podněcuje produkci hormonů, vylaďuje systém žláz s vnitřní sekrecí a metabolismus. Posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Jde o skvělý čistič krve. Ametyst dokýže ulevit od tělesné, citové a duševní bolesti nebo od stresu. Zmírňuje bolesti hlavy a uvolňuje napětí. Zmenšuje podlitiny, léčí rány a pomáhá odstraňovat otoky. Roněž pomáhá při poruchách sluchu. Léčí nerovnováhu žaludečního a dýchacího systému. Pomáhá při kožních chorobách a buněčných poruchách. Na nejjemnější úrovni udržuje ametyst rovnováhu mezi tělesným, duševním a emocionálním tělem a současně zajišťuje jejich propojení. Čistí auru a proměňuje negativní energie. Podporuje činnost krční a korunní čakry. Poslouží lidem, jejichž fyzická existence se chýlí ke konci. Ametyst dokáže stabilizovat duševní stav, ale neměl by se používat v případech paranoie nebo schizofrenie.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


podobné produkty: