❯ Krystaly  ❯  Surové kameny  ❯ 


Stichtit nábrus

kód: KS173

skladem: 0

850


Stichtit nábrus - jedna strana je leštěná

 
velikost / váha
65x34x28mm / 45,3g
materiál stichtit / stříbro 925
očista kamenů
pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci
čakra
6. a 7. čakra
astrologické znamení
všechna znamení
harmonizační účinky dodává energii, reguluje krevní tlak, oči, srdce, játra, slinivka, křeče, bolesti, nespavost, autismus
duševní rovina pomáhá překonat strach, podněcuje vnitřní vidění a duchovní vhled, čistí auru, oprošťuje od strachu
 

Stichtit: povzbuzuje k tomu, abyste projevili své skutečné já a žili v souladu se smlouvou duše pro současný život. Usnadňuje proudění hadí síly kundalini páteří k srdci. Je účinným ochranným kamenem.

V duševní oblasti pomáhá udržovat mysl, názory a citové uvědomění dokonale naladěné a učí, jak negativní emoce a hluboce zakořeněné postoje působí na duševní pohodu; pomáhá při jejich přeformulování. Tento kámen dokáže osvětlit a zmírnit emocionální problémy, které jsou příčinou poruch příjmu potravy, chorobné touhy po jídle nebo alergií.

V rovině fyzické je stichtit kamenem odolnosti a zotavení, napomáhá rekonvalescenci a novému naprogramování nervových spojení v mozku, které působí proti degenerativním nemocem. Jestliže vy sami, ale často i nějaké dítě, potřebuje jít jinou cestou, je stichtit dokonalým nástrojem a blahodárně působí na děti, vyznačující se hyperaktivitou, poruchou pozornosti (AD, HD) apod. Stichtit poskytuje společnost a má uklidňující účinek, takže pokud žijete sami, je dobré jej nosit v kapse.

Harmonizační účinky: působí při bolestech hlavy, kýle, Parkinsonově chorobě a demenci. Prospívá zubům, dásním a pružnosti kůže, vylepšuje strije. Zklidňuje zažívací a nervovou soustavu, stabilizuje krevní tlak a mozkovou chemii.


podobné produkty: