❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Serafinit - přívěsek

kód: P1418

skladem: 0

1 100


Stříbrný přívěsek ze serafinitu

velikost / váha
45x26x6mm / 10,3g
materiál
serafinit / Stříbro 925
očista kamenů
pod proudem vody
nabíjení kamenů
na křišťálu
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky
samoléčení, uvolňuje svalové napětí, léčí srdce, pomáhá snižovat hmotnost, podněcuje k činnosti míchu, kterou spojuje s éterickým tělem
duchovní rovina
napojení na andělskou říši, otevírá korunní a vyšší korunní čakru, astrální cesty, otevírá lásce, položený na třetí oko nebo použitý k meditaci je kamenem duchovního osvícení
 

Serafinit: tento jedinečný, nádherně zbarvený kámen je vynikajícím pomocníkem zejména při samoléčení. Položený na třetí oko nebo použitý k meditaci je kamenem duchovního osvícení. Jedná se o jeden z krystalů umožňujících navázat spojení s andělskou říší a současně otevírat korunní a vyšší korunní čakru. Tento kámen pomáhá svému majiteli dát se vést hlasem svého srdce a má citlivý očistný účinek na srdeční čakru, kterou otevírá lásce.

Jeho opeřená křídla vás vyzvednou k vyšším duchovním vibracím. Výborně poslouží při astrálních cestách, protože ochrání vaše tělo, zatímco se budete nacházet mimo ně. Pomůže vám nahlédnout, jaký pokrok už jste v životě udělali, a současně rozhodovat o změnách, které je na cestě za konečným klidem a naplněním ještě potřeba učinit.

Harmonizační účinky: serafinit nejlépe účinkuje na nejjemnější úrovni. Podněcuje k činnosti míchu, kterou spojuje s éterickým tělem, zejména v místech za srdcem. Dokáže uvolňovat svalové napětí v celém těle až ke krku. Poslouží při potlačování zimnice. Pomáhá snižovat tělesnou hmotnost.


podobné produkty: