❯ Krystaly  ❯  Surové kameny  ❯ 


Kouřový elestiální enhydro ametyst (rarita)

kód: KS203

skladem: 0

2 500


Kouřový elestiální enhydro ametyst (rarita)

 
velikost / váha
43x21x20mm / 23,3g
očista kamenů
důkladnou očistu provádíme pod tekoucí voudou
nabíjení kamenů
Nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho. Je vydatnou pomocí ostatním kamenům, které dobíjí a čistí.
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky                     
pomáhá víceurovňovému léčení buněk, regeneraci, znovu vytváří éterický plán, obnovuje mozkové buňky poškozené drogami nebo alkoholem
duchovní rovina
duchovně spojuje s božstvím a vyšším plánem, otevírá metafyzické dary, otvírá čakru duševní hvězdy a vyšší korunní čakru, je dokonalý k vytvoření posvátného místa, minulé životy
 

Elestiální křemen: vás vypraví na cestu duše. Duchovně spojuje s božstvím a vyšším plánem a otevírá metafyzické dary. Je to mimořádně vysokovibrační kámen pro duchovní vývoj, otvírá čakru duševní hvězdy a vyšší korunní čakru a přivádí jimi tok božské energie. Je dokonalý k vytvoření a udržení posvátného místa k životu, práci a lásce a každá jeho barva má specifické vlastnosti. Kámen vás bere do jiných životů, abyste porozuměli své karmě, nebo do hlubin vašeho já, abyste pochopili proces vývoje. Vnuká důvěru ve vesmír, usnadňuje silné karmické uvolnění.


V oblasti duševní představuje tento kámen změny a transformace, působí jako citlivý katalyzátor. Zahání zmatek, bloky a strach, otevírá cestu k nezbytné změně, která může nastat náhle a nečekaně. Ve fyzické rovině je užitečný k vyvážení polarit.

Ametystový elestiální křemen: otevírá všechny vyšší korunní čakry. Tento mimořádně léčivý kámen, je-li naladěn na transmutační fialový plamen, stimuluje epifýzu a otevírá spojení k duchovním průvodcům a pomocníkům a hvězdným bytostem. Rozptyluje negativní energii, poskytuje bezpečí a klid. Napomáhá víceúrovňovému léčení buněk a zapojení mozku. Zmírňuje následky požívání alkoholu a drog, uvolňuje dodatečné vzorce chování a příkazy duše. Kouřový ametystový elestiální křemen je obzvláště užitečný při práci na uvolňování duše nebo asistenci při úmrtí. 


Skeletové krystaly: tento krystal má mnoho přirozených zakončení. Vyznačuje se jemně plynoucí energií, která odtraňuje zablokování a strach. Udržuje v rovnováze polarity a otevírá cestu nezbytným změnám. Poskytuje oporu a uklidňuje. Pomáhá překonávat citová břemena a spojuje svého majitele s jeho věčným já. Tento krystal vás dokáže zavézt do jiných životů, abyste porozuměli své karmě a nahlédli hlouběji do vlastního vnitřního já i do nitra duchovních procesů.

Enhydro : jde o kameny, které obsahují dutinky naplněné vodou, tekutým CO2 nebo olejem. Obvykle má podobu pohybujících se plynových bublinek ve vodě. Zřídka se dají najít i vodní kameny bez bublinek, s drobnými inkluzemi, ale vyskytují se i vodní kameny bez bublinek a bez inkluzí. Všechny patří k druhu "enhydro", ale ty poslední se dají jen velice těžko rozeznat. Podle nauky o čtyřech elementech zastupuje voda emoce. Tyto kameny mají hluboký vliv na náš emocionální život. Voda, která se nemůže pohybovat, stagnuje a kvasí - tak jako i naše emoce, které nemůžeme vyjádřit. Enhydro kameny obsahují vodu sice ve velmi stísněném prostoru, ale čistou - proto očisťují naše emoce a chrání proti emocionálním poraněním. Mystické vlastnosti: Spojuje se s životní silou, emocionální čistotou, empatií, přáním změny a meditací.

 
V enhydro křišťálu se spojuje schopnost vody držet i mizivé vlivy se schopností horského křišťálu dávat věci do struktur, ukládat, násobit a transformovat. Enhydra obsahují životní energii, která nám umožňuje přizpůsobit se i situacím, kde by jsme jinak byli vystavení stresu. Pomáhají nám podívat se na události očima těch druhých a pochopit jejich postoj a pocity. Pomáhají při metamorfóze a celoživotních proměnách, dodávají rozhodnost a koncentraci a přispívají tak k seberozvoji.
 
Navíc mají očisťující efekt, který je místy velmi silný: pomáhají nám zbavit se celého toho starého emocionálního balastu, vyčistit si nitro a dosáhnout stav vyrovnanosti. Často přitom navodí stavy neočekávaných záchvatů pláče - proto by se neměli nosit v denním životě dříve, než si člověk svoje nitro vyčistí. Jinak i ten nejmenší podnět může vézt k silným emocionálním reakcím. Pokud si ho dáme v noci pod polštář, musíme se připravit na silně emoční sny. Enhydra pomáhají tělu dosáhnout požadovaný cílový stav. 


Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


podobné produkty: