❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Obsidián Apačská slza přívěsek

kód: P1449

skladem: 0

940


Přívesek z obsidiánu - Apačská slza

velikost / váha
32x22x15mm / 12,5g
materiál
obsidián / stříbro 925
původ
Arizona, USA
očista kamenů
proudem vlažné vody
nabíjení kamenů
na slunci
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky
zlepšuje oběh a je dobrý pro tepny a žaludek. Ulevuje při bolestech a blokacích ve spodní oblasti těla, hlavně v dolní části páteře a nohách. Zlepšuje ukládání vitamínů C a D. Odtraňuje z těla jedovaté látky a pomáhá od svalových křečí.
duchovní rovina
zavádí do podvědomí a pomáhá při cestách do minulých životů, uzemňuje, ochraňuje a odsává negativní energii, eliminuje zablokování energie, pomáhá postavit se vlastnímu stínu a přijmout jej, přináší schopnost soucitu a sílu
 

Obsidián Apačská slza: Apačská slza je formou černého obsidiánu, která však má mnohem jemnější účinky. Název Apačské slzy vznikl podle náhodné události v Arizoně. Vojáci napadli skupinu Apačů. Mnoho jich bylo zabito a ti, co zbyli, než aby se nechali zajmout, raději seskákali z útesů do moře. Ženy z kmene plakaly dole pod útesem a jejich slzy se uložily v obsidián. Říká se, že ten, kdo nosí Apačské slzy, nikdy nepozná hluboký smutek.

Apačská slza odstraňuje hranice, jimiž se lidé sami omezují a podporuje spontánní chování. Uzemňuje a pročišťuje zemskou čakru. Už od pradávných časů se z obsidiánu vyřezávaly hroty šípů. Šípy z obsidiánu se stále používají k ochraně, jestliže jejich hrot směřuje ven.

Je to kámen hodný k věštění a zvyšuje magické schopnosti. Je skvělý při práci v labyrintu a při rituálech. Apačské slzy jsou dobré při pátrání po vidinách nebo spirituálních putováních vnitřních i vnějších.

Černý obsidián tlumí vnitřní vztek a frustrace z neschopnosti nebo tvrdohlavosti druhých a dává podnět ke změně. Použijte koule z obsidiánu, aby pohltily stres doma i v práci. Napomáhá hladkému průběhu událostí. Apačské slzy vás dostávají z lhostejnosti, do které jste upadli, po prodělaném žalu ze ztráty.

Harmonizační účinky: přirozeným způsobem zbavuje bolesti, zlepšuje oběh a je dobrý pro tepny a žaludek. Je skvělý protišokový kámen a snižuje účinky fóbií. Ulevuje při bolestech a blokacích ve spodní oblasti těla, hlavně v dolní části páteře a nohách. Apačské slzy povzbuzují při depresích a zbavují vás temné, stagnující energie. Zlepšuje ukládání vitamínů C a D. Odtraňuje z těla jedovaté látky a pomáhá od svalových křečí.


podobné produkty: