❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


AAA Akvamarín přívěsek

kód: P1454

skladem: 0

2 050


Stříbrný přívěsek z AAA akvamarínu

velikost / váha
16x6mm / 1,4g
materiál
akvamarín / stříbro 925
původ
Vietnam
očista kamenů
Zhruba jednou za měsíc. Po uložení v hematitu nebo krystalické soli se omyje v proudící teplé vodě.
nabíjení kamenů
v noci za úplňku ve vodě s mořskou solí
čakra
astrologické znamení
harmonizační účinky
bolesti krku, zuby, oteklé žlázy, štítná žláza, oči, pročišťuje tělo
duchovní rovina
intuice, jasnozřivost, meditace

 

Akvamarín: podle legend v sobě ukrývá sílu moře, a tak byl zasvěcen množství mořských bohyň. Námořníci jej používali jako amulet, který je měl chránit před bouřemi a zajistit bezpečný návrat domů. Je kamenem symbolizujícím odvahu. Jeho uklidňující energie potlačuje stres a uklidňuje mysl. Vnáší harmonii do svého okolí a chrání před jeho škodlivým znečištěním. Překonává předsudky a poskytne podporu všem zodpovědným jedincům. Povzbuzuje k převzetí zodpovědnosti za vlastní osud. Pomáhá utvářet vytrvalou, čestnou a dynamickou osobnost. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování. Uklidňuje mysl a odstraňuje z ní nepatřičné myšlenky. Filtruje infromace proudící do mozku, zlepšuje vnímavost, bystří intelekt a ve chvílích zmatku vyjasňuje skutečné okolnosti. Pročišťuje zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Jedná se o kámen, který napomáhá k porozumění skrývaný citovým stavům a současně vnímá naše pocity. Zmírňuje obavy a zvyšuje citlivost i vnímavost.

 Duchovní rovina: zbystřuje intuici a otevírá cestu jasnozřivosti. Skvělý kámen pro meditaci, navozuje vyšší stavy vědomí a duchovního uvědomění. Povzbuzuje svého majitele, aby sloužil k prospěchu lidstva. Vytváří ochranný štít pro auru a uvádí do rovnováhy čakry. Pročišťuje krční čakru a udržuje komunikaci s vyššími rovinami. Také pomáhá udržovat soulad mezi fyzickým a duchovním tělem.

 Harmonizační účinky: výborně slouží při bolestech krku, oteklých žlázách a problémech se štítnou žlázou. Uvádí do rovnováhy hypofýzu a štítnou žlázu regulující hormony a růst. Má celkový účinek na svaly. Posiluje činnost orgánů starajících se o pročišťování těla. Prospěšně působí na oči (krátkozrakost i dalekozrakost), čelisti, zuby a žaludek.  Ulevuje při problémech s dásněmi,  inkontinencí, ledvinami, při nachlazení a při problémech s horními cestami dýchacími. Proti mořské nemoci a všem formám cestovních nevolností. Užitečný kámen při léčení nepřítomných. Podporuje paměť, toleranci a klidný spánek.

podobné produkty: