❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Youngit přívěsek (1484)

kód: P1484

skladem: 0

590


Přívěsek z youngitu
 
velikost / váha
32x19x6mm / 5,3g
materiál
youngit / stříbro 925
očista kamenů
pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci
čakra
astrologické znamení
všechna znamení
harmonizační účinky                                                  nejlépe působí mimo fyzickou oblast bytí, skvělý pro léčbu vnitřního dítěte a zmírnění stresu
duchovní rovina je to šamanský kámen, který zpřístupňuje odlišné sféry vědomí, bere vás na místo bezvědomé mysli, kde se setkávají a slučují duše, spojuje s různými dimenzemi, osvětluje cestu, dodává odvahu
 
Youngit: je kombinací brekciového jaspisu a drůzového křemene, je to šamanský kámen, který zpřístupňuje odlišné sféry vědomí, bere vás na místo bezvědomé mysli, kde se setkávají a slučují duše. 

Z duchovního hlediska spojuje s různými dimenzemi, nadvědomím a universem. Tradičně byl považován za skvělý kámen pro duchovní bojovníky a vůdce, protože osvětluje cestu vpřed a dodává odvahu, postavit se výzvám.

Obsah brekciového jaspisu v tomto kameni léčí duševní stres, soustřeďuje mysl, zesiluje duševní schopnosti i racionální myšlení, posiluje intelektuální zdatnost v nelehkých podmínkách, zatímco podíl drůzového křemene zvyšuje schopnost uchovat si smysl pro humor i v těch nejobtížnějších situacích.

V rovině duševní je účinný pro práci s vnitřním dítětem, pomáhá rozpomenout se na radostné, nevinné dítě, skrývající se v každém z nás, a uvolňuje tvůrčí sílu, kterou dítě nabízí. Léčením ran z dětství i jiných období - zejména v oblasti základní a sakrální čakry - je nápomocný při znovuzískání duše, protože jemně láká zpět fragmenty dětské duše, které se traumatem odloučily, a kromě toho přivolává i radost, představu budoucnosti a účinné snění.

podobné produkty: