❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Sodalit yooperlit přívěsek

kód: P1486

skladem: 0

2 500


Broušený přívěsek ze sodalitu yooperlitu
- fluorescentní pod UV
 
obvod / váha
62x43x14mm / 37,6g
původ
USA, Michiganské jezero
očista kamenů
pod tekoucí vlažnou vodou
nabíjení kamenů
alespoň hodinu na přímém slunci
čakra
astrologické znamení
Rak, Panna, Střelec, Váhy
harmonizační účinky udržuje v rovnováze metabolizmus, čistí lymfatický systém, posiluje imunitní systém, léčí krk, hlasivky a hrtan, pomáhá při ochraptělosti a poruše trávení, sráží horečku, snižuje krevní tlak
duchovní rovina prohlubuje meditaci, posiluje vnímavost ducha, spojuje ducha s hmotou, zlepšuje koncentraci, dodává vyrovnanost a odvahu, odstraňuje strach, zvyšuje sebevědomí

 

Sodalit:  spojuje logiku s intuicí a otevírá dokořán bránu vnímavosti ducha, neboť přináší informace z vyšší mysli až dolů na tělesnou úroveň. Podněcuje činnost šišinky a třetího oka. Pruhlubuje meditaci. Když se ponoříte do meditace navozené sodalitem, dokáže vaše mysl porozumět aktuálním okolnostem vašeho života. Jde o kámen podněcující majitele k cestě za pravdou a ideály, které jej nutí zůstat věrný sám sobě a všemu, v co věří. 
 
Mezi modrými kameny, jejichž barva reprezentuje sílu ducha, má nejintenzivnější vibrace a vytváří tak nejsilnější spojení ducha a hmoty. Využíváme-li síly tohoto kamene, můžeme lépe uskutečňovat naše myšlenky a cíle v každodenním životě. Pomáhá také těm, kdo rád staví vzdušné zámky a zapomínají, že se v nich nedá žít. Umožňuje jim přizpůsobit realitě své představy a fantazie tak, aby je bylo možné uskutečnit. Daruje nám schopnost myslet do hloubky, přivádí našeho ducha k podstatným věcem a zprostředkuje poznání, že i ve hmotě působí síla ducha. S jeho pomocí se lépe koncentrujeme. Přecitlivělým lidem dodává větší vyrovnanost. Odstraňuje strach z nemocí, dodává odvahu. Třením kamene v rukou je možné posilovat i imunitní systém jiných osob tím, že své přání jim posíláme na frekvenci krystalu.
 
V duševní rovině přináší krystal vyrovnanost a potlačuje nával paniky. Dokáže transformovat povahu lidí, kteří cítí potřebu neustále se bránit nebo reagují příliš citlivě. Odhaluje kořeny jejich obav, fóbií, pocitů viny a svazujícího jednání, což jim brání stát se tím, kým doopravdy jsou. Zvyšuje sebevědomí, pomáhá přijímat sama sebe a zvyšuje důvěru ve vlastní schopnosti. Sodalit je jedním z kamenů, které vynášejí na světlo stinné vlastnosti a umožňují, aby je člověk bez posuzování přijal.
 
Harmonizační účinky: sodalit udržuje v rovnováze metabolizmus, překonává nedostatek vápníku a čistí lymfatický systém i jednotlivé orgány. Podněcuje fungování imunitního systému. Napravuje poškození způsobená ozářením a nespavostí. Léčí krk, hlasivky a hrtan. Pomáhá při ochraptělosti a poruše trávení. Sráží horečku, snižuje krevní tlak a podněcuje vstřebávání tekutin v těle.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.
 

podobné produkty: