❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Eudialyt - přívěsek

kód: P1513

skladem: 0

670


Přívěsek z eudialytu

velikost / váha
32x24x5mm / 6,8g
materiál
eudialyt / stříbro 925
očista kamenů
teplou proudící vodou
nabíjení kamenů
nabíjíme v noci za měsíčního světla
čakra
1. čakra - Múladhára
2. čakra - Svádhišthána
4. čakra - Anáhata
astrologické znamení
harmonizační účinky
podporuje víceúrovňové léčení, při vyčerpání dodává energii, harmonizuje mozkové impulsy, stabilizuje nervový systém a zrakový nerv
duchovní rovina
otevírá srdeční čakru, uzemňuje, otevírá pravdě, minulé životy, léčí nesoulad, směřuje k pravému smyslu existence, posiluje, uvolňuje negativní pocity, posiluje sebelásku, přitahuje spřízněné duše
 

Eudialyt: je naplněn mocnou životní silou, spojenou s energií kundalini, otevírá čakru srdce, propojuje ji se základní a zemskou čakrou a vyrovnáná proudění energie, aby duše a mysl splynuly s emocionálním tělem, přináší hluboké přesměřování. V oblasti karmy ukazuje, jak odčinit nešťastná rozhodnutí a otevřit se pravdě. Učí, že lze duchovně růst skrze radost spíš než utrpením. Zahrnuje hojnost všeho, co život na zemi nabízí. Potřebujete-li ukončit nějakou situaci nebo vztah, eudialyt vás podporuje v tom, abyste tak učinili s nadhledem a v klidu a vyvarovali se konfliktu.

Cítíte-li zlost na Boh, pomáhá objasnit příčinu tím, že v případě potřeby usnadňuje cestování do minulých životů. Je to kámen očištění a odčinění, léčí nesoulad, smiřuje vás s božskou podstatou vašeho já a směřuje vás k pravému smyslu vaší existence.

Po psychické stránce je to kámen osobního posílení, zahání depresi a nespokojenost, uvolňuje negativní pocity, jako jsou žárlivost, vztek, pocit viny, zášť a nepřátelství. Podporuje odpuštění sobě samým a zdravou sebelásku, urychluje intenzivní změnu, vštěpuje sebedůvěru a pomáhá poučit se z očividných chyb. Tento kámen také vysvětluje, že nemůžete být spokojení - natož šťastní - jestliže je vaše tvořivost zablokovaná nebo nevyjádřená. Podporuje nalazení vhodného pole působnosti a střeží vaše nadání.

V pocitové sféře k sobě přitahuje spřízněné duše a tím zavdává příčinu k setkání. Potkáte-li svůj duševní protějšek, který nechce být poznán, nebo cítíte k někomu silnou přitažlivost, ale je sporné, zda tím pravým bude intimní vztah, nebo jestli má setkání jiný smysl, meditování nebo spaní s eudialytem přináší odpověď - která může přijít naprosto nečekaným způsobem.

Harmonizační účinky: podporuje víceúrovňové léčení, při vyčerpání dodává energii, harmonizuje mozkové impulsy, stabilizuje nervový systém a zrakový nerv.

 Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


podobné produkty: