❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Purpurit přívěsek

kód: P1517

skladem: 0

790


Stříbrný přívěsek z purpuritu
 
 
velikost/ váha
32x20x6mm / 6,5g
materiál purpurit / stříbro 925
naleziště Namibie
očista kamenů
pod proudem vody
nabíjení kamenů
na křišťálu
čakra
7. čakra - Sahasrára
astrologické znamení všechna znamení
harmonizační účinky  omlazuje, únava, sklíčenost, prospívá buněčná paměti, kardiotorakálnímu systému, průtoku a pročišťování krve, ustaluje puls, hojí pohmožděniny a puchýř, regenerace orgánů
duchovní rovina psychická ochrana - rozptyluje negativní energii, ruší prokletí a přání nemoci, stimuluje k osvícení, je výborný pro veřejné projevy, rozhání beznaděj, láme staré zvyky a postoje, zvyšuje ostražitost
 

Purpurit: je velice účinný kámen k psychické ochraně a stimulaci osvícení. V duchovní oblasti otevíráním vyšších korunních čaker a jejich propojováním se základní čakrou povzbuzuje nerušený vývoj a uzemňuje výsledný posun energie do funkční reality. Je výborný pro veřejné projevy, propůjčuje srozumitlnost, soustředěnost a sebevědomí vašim myšlenkám i vyjadřování. Zabraňuje vměšování tím, že zprostředkovává vaše stanoviska.

V oblasti psychiky láme staré zvyky a postoje, které vás drží v zajetí minulosti, a rozhání beznaděj. Mentálně tento kámen zvyšuje ostražitost, pomáhá vnímat ponaučení a nové nápady.

Fyzicky je purpurit omlazující kámen, který dodává energii fyzickému i mentálnímu tělu a překonává únavu a sklíčenost všeho druhu. Usnadňuje prodej domu, který se z důvodu nepříznivého prostředí nebo zásahu z venčí dosud nedal uskutečnit, zvlášť pokud vše souvisí se znovu vyvstalým konfliktem z minulého života. Přetrhává vazby mezi lidmi z minulosti a usnadňuje pohyb kupředu. Rozptyluje negativní energii, odvolává prokletí, přání nemoci a psychické vměšování a vnáší pozitivní energii. Stejně nápomocný je při jakémkoliv druhu prodeje.

Harmonizační účinky: mobilizuje energetické rezervy v dobách velkého vypětí, při nedostatku soustředěnosti a nedostatku spánku. Podporuje smyslové vnímání. Zlepšuje schopnost reakce a regenerančí schopnost všech orgánů. Prohřívá tělo a zvyšuje uvolnění. Preventivně působí proti dně. Zvyšuje vytrvalost a omlazuje, prospívá buněčné paměti, kardiotorakálnímu systému, průtoku a pročišťování krve. Ustaluje puls a je dobrý na hojení pohmožděnin a puchýřů.

podobné produkty: